Tapu dairesini Teksas’a çevirdiler

Erna Center’de hizmet veren Tapu Müdürlüğü’nde saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda bir kişi silahla yaralandı.

Çerkezköy 27.09.2012 19:37:00 0
Tapu dairesini Teksas’a çevirdiler

 

TARTIŞMA KISA SÜREDE BÜYÜDÜ

İddiaya göre A.İ. ile birlikte Çerkezköy Tapu Müdürlüğü’ne giden İdiris Demiral’ın (52), tapu işlemlerini halletmesinin ardından tapuda karşılaştığı Mavi Karadeniz İnşaat’ın sahibi Hüseyin Kaya ile aralarında tartışma başladı. Kaya’ya kat karşılığı yer verdiği öğrenilen İdiris Demiral (52) ile Kaya arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyünce, müteahhit Hüseyin Kaya, silahla İdiris Demiral’ı yaralayarak olay yerinden kaçtı.

 

3 KURŞUNLA YARALANDI

Olayda sol baldırına, sağ ayağına ve sağ bacağına isabet eden 3 kurşunla yaralanan İdiris Demiral, Tapu Müdürlüğü personelleri ve vatandaşlar tarafından çağırılan ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi Aciline kaldırıldı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de olay yerinde inceleme yaptı. Polis, olay yerinden 37 LH 350 plakalı siyah Mercedes ile kaçtığı tahmin edilen Hüseyin Kaya’nın yakalanması için çalışma başlattı. Hastanedeki muayenesinin ardından, Tekirdağ Devlet Hastanesine kaldırılan İdiris Demiral’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

 
TEKİRDAĞ’DA TESLİM OLDU
Olayın ardından Çerkezköy’den kaçan Hüseyin Kaya da saat 17.00 sıralarında Tekirdağ’da İl Emniyet Müdürlüğüne teslim oldu. Tekirdağ polisi tarafından Çerkezköy’e getirilen Kaya Çerkezköy polisine teslim edildi.
 
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10