‘İhracata Hazırlık Çalıştayı’ eğitimi

Avrupa İşletmeler Ağı Çerkezköy İrtibat Bürosu tarafından ‘İhracata Hazırlık Çalıştayı’ konulu eğitim etkinliği düzenlenecek. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu

Çerkezköy 28.09.2012 21:23:00 0
‘İhracata Hazırlık Çalıştayı’ eğitimi

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini yürüten Avrupa İşletmeler Ağı Çerkezköy İrtibat Bürosu tarafından, 9-10 Ekim tarihleri arasında ‘İhracata Hazırlık Çalıştayı’ konulu eğitim düzenlenecek.

 

KATILIMCILARA SERTİFİKA VERİLECEK

Eğitmen olarak Fırat Oğuztürk ve Caner Sevimli’nin katılacağı eğitimin ardından katılımcılara sertifika verileceğini belirten Avrupa İşletmeler Ağı Çerkezköy İrtibat Bürosu Uzmanı Seda Özdemir, seminere katılımın ücretsiz olduğunu ifade etti.
 

ÜRÜN PAZARA, PAZAR ÜRÜNE UYGUN MU?

2 günlük eğitimin ilk gününde “Uluslar arası Pazar Araştırma Yöntemleri ve Bilgi Kaynakları; Ürün pazara, Pazar ürüne uygun mu?( Ürün/Pazar eşleştirme); Hedef Pazarda Kullanabilecek Tanıtım Yöntemleri; İhracatta E-Pazarlama” konularında bilgi verilirken, ikinci gün ise “İhracat Süreci/akışı- Sipariş alımından müşteri sevkine kadar olan süreç; İhracatta Kullanılan Belgeler; İhracatta Ödeme/Teslim Şekilleri; İhracata Yönelik Devlet Yardımları” konuları anlatılacak.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10