Polislere ‘intihar’ eğitimi

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan emniyet müdürleri ve emniyet amirlerine yönelik “İntihar, İntiharın Belirleyicileri ve İntiharı Önleme” konulu eğitim verildi.

Bölgede Gündem 28.09.2012 21:23:00 0
Polislere ‘intihar’ eğitimi
İNTİHAR VE İNTİHARI ÖNLEME
Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğü ve Rehberlik ve Psikolojik Danışma Büro Amirliği tarafından önceki gün saat 14.00’da polis bahçesi kapalı salonda düzenlenen ve İl Emniyet Müdürü Cemil Ceylan’ın da katıldığı eğitime konuşmacı olarak Trakya Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sayın Cengiz Tuğlu katıldı.
Dün de başkomiser ve komiser yardımcılarına Trakya Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Okan Çalıyurt tarafından eğitim verildi. 
 

İLÇELERDE DE DÜZENLENECEK

2-3 Ekim tarihlerinde de polis memurlarına yönelik “İntihar, İntiharın Belirleyicileri ve İntiharı Önleme” konulu eğitim verilecek. Eğitime konuşmacı olarak Trakya Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Ercan Abay ile Prof. Dr. Erdal Vardar katılacak. Diğer ilçe emniyet müdürlükleri ve amirliklerinde de İlçe Devlet Hastanelerinde görevli psikiyatri uzmanları tarafından “intihar” konulu eğitimlerin düzenleneceği ifade edildi. Programların amacının emniyet personellerini intihar ve intiharı önleme konularında bilgilendirmek olduğu belirtildi.
 
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10