Sizleri huzurlu gördükçe mutlu oluyoruz

Ağustos Ayı’nda yayınlanan kararname ile Ağrı Valiliği’nden Tekirdağ Valiliği’ne atanan ve geçtiğimiz hafta ilçe ziyaretlerini tamamlayan Vali Yerlikaya, köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Tekirdağ 30.09.2012 20:06:00 0
Sizleri huzurlu gördükçe mutlu oluyoruz

 SORUNLAR SİZİ KORKUTMASIN

Önceki gün Husunlu Köyü’nü ziyaret eden Yerlikaya, Köy Muhtarı Burhan Güner ve köy halkı tarafından karşılandı. Köy meydanında bulunan kahvehaneye geçerek köy halkı ile sohbet eden ve köyün sorunları ile ilgili muhtardan bilgi alan Yerlikaya “Burası göreve başladığımızdan beri ziyaret ettiğimiz 16. köyümüz. Gücümüz yettikçe ve Allah sağlık verdikçe köylerimizi ziyaret etmeyi sürdüreceğiz. Allah hiç birinizin ağzının tadını bozmasın. Var olan sorunlar da hiç kimseyi korkutmasın bunları da el birliği ile çözeceğiz. Önümüzdeki yıl yapılacak seçimlerde şehrimiz Büyükşehir Belediyesi statüsü kazanacak. Bu durumda daha fazla kaynak aktarımı olacak ve sorunların çözümü daha da kolay olacak” dedi.

 

KÖY ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Köy meydanında kendisini görmeye gelen çocuklarla da şakalaşan, hem çocuklarla hem de vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Vali Yerlikaya, daha sonra Karaevli Köyü’nü ziyaret etti. Köy Muhtarı Basri Mert, İl Genel Meclisi Üyesi Münir Karaevli ve köy halkı tarafından karşılanan Yerlikaya, köy kıraathanesinde vatandaşlarla sohbet etti. Vali Yerlikaya “Köylerimizi gezip görüyoruz, sizleri böyle huzurlu ve böyle bir arada gördükçe mutlu oluyoruz, eğer varsa var olan sorunları hep birlikte birlik olarak çözeceğiz” dedi.

 

YOL İSTEĞİ DEĞERLENDİRİLECEK

Yerlikaya, ekonomisi tarıma dayalı köyün sulama ihtiyacının çözümü için Karaevli köylülerinin dillendirdiği Sulama Göleti ile ilgili de Dsi Edirne Bölge Müdürlüğü ile görüşüp bilgi alacağını ifade etti. Köyün yol sorunu olmadığı bilgisini alan Yerlikaya, yalnız geniş tarım alanları olan ve bunları işlemek için yaz- kış tarlalarına gitmek durumunda olan köylülerin Karaevli’den Çorlu yoluna çıkan 5 kilometrelik toprak yolun stabilize olması isteğinin ise değerlendirileceğini belirtti.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10