Kurşun yağdıran müteahhit tutuklandı

Erna Center’de hizmet veren Tapu Müdürlüğü’nde önceki gün saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda İdiris Demiral’ı silahla yaralayan ve olay yerinden kaçtıktan yaklaşık 2 saat sonra Tekirdağ?

Çerkezköy 30.09.2012 20:33:00 0
Kurşun yağdıran müteahhit tutuklandı

 Çerkezköy Haber - Erna Center’da bulunan Tapu Müdürlüğü’nde Cuma günü yaşanan silahla yaralama olayında, A.İ. ile birlikte Çerkezköy Tapu Müdürlüğü’ne giden İdiris Demiral (52) ile tapuda karşılaştığı Mavi Karadeniz İnşaat’ın sahibi Hüseyin Kaya ile arasında çıkan tartışma kısa sürede büyümüş ve İdiris Demiral’ı silahla yaralayan Hüseyin Kaya, olay yerinden kaçmıştı.

 

CEZAEVİNE KONULDU

Saldırıda sol baldırına, sağ ayağına ve sağ bacağına isabet eden 3 kurşunla yaralanan İdiris Demiral, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalesinin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne sevk edilmişti. Olaydan yaklaşık 2 saat sonra Tekirdağ’da polise teslim olan ve Çerkezköy’de getirilen zanlı Hüseyin Kaya, emniyetteki işlemlerinin ardından Cumartesi günü adliyeye çıkarıldı. Savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen Kaya, mahkeme tarafından ‘Silahla kasten yaralama’ suçundan tutuklanarak Çerkezköy Cezaevi’ne konuldu.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10