Otuz bir yıllık tecrübeye ziyaret

13 yılı Almanya’da olmak üzere toplam 31 yıldır Din Görevlisi olarak hizmet veren ve geçtiğimiz günlerde Çerkezköy’de göreve başlayan İlçe Müftüsü Bayram Şahin, dün Memur-Sen’e baÄ?

Çerkezköy 1.10.2012 20:26:00 0
Otuz bir yıllık tecrübeye ziyaret

 Çerkezköy Haber- Memur-Sen Eğitim-Bir-Sen Çerkezköy Temsilciliği Yönetim Kurulu, dün saat 11.00’da Çerkezköy Müftüsü Bayram Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Memur-Sen’e bağlı Eğitim-Bir-Sen Çerkezköy Temsilcisi Ahmet Üzgün, Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan ve Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İsa Çetin, Çerkezköy Müftüsü Bayram Şahin’i makamında ziyaret etti.  Eğitim-Bir-Sen yönetimi, Müftü Şahin’e yeni görevinde başarılar dilerken, sendikanın çalışmaları hakkında da kendisine bilgi verdi.

 

ÇERKEZKÖY SORUNSUZ BİR YER

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Müftüsü Bayram Şahin, Çerkezköy’ün sorunsuz bir bölge olduğuna dikkat çekti. İlçenin büyümeye ve gelişmeye açık bir yer olduğunu belirten Şahin, diğer din görevlileri ile birlikte Çerkezköylülere en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacaklarını kaydetti.

 

13 YIL ALMANYA’DA GÖREV YAPTI

Soru üzerine görev yerlerinden bahseden Müftü Şahin, 1981’de Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun olduğunu belirterek, “Aydın’da 8 yıl Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yaptım. 1989’da Hakkâri Yüksekova’ya müftü olarak atandım. Buradaki 4 yıllık görevimden sonra 1993’te Din Görevlisi olarak Almanya’nın Frankfurt şehrine atandım. 6 yıllık Almanya hizmetimin ardından 1999’da Rize’nin Hemşin ilçesinde müftü olarak görev yaptım. Aynı yıl Almanya’nın Stuttgart şehrine Din Görevlisi olarak gönderildim ve burada 7 yıl çalıştım. 2006-2011 yılları arasında ise Kırklareli Pehlivanköy’de müftülük yaptım. 2012’de yeni görevim Çerkezköy İlçe Müftülüğü görevine atandım” dedi. 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10