İnsansız kullanılabilen traktör

Tarım makineleri sektöründeki yenilikleri yakından takip eden Hattat Tarım Makineleri, tarım sektörü için devrim niteliğinde bir çalışmaya imza attı. İnsansız kullanılabilen traktörün fiyatı 520

Çerkezköy 2.10.2012 22:20:00 0
İnsansız kullanılabilen traktör

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Hattat Traktör bir ilke daha imza attı.

 

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK TRAKTÖRÜ

Türkiye'nin ihracat ve üretim lideri yerli traktör üreticisi Hattat Tarım Makineleri, ülkenin en büyük traktörünü yaptı. Dakikada 2000 devir gücüne sahip olan Türkiye’nin en büyük traktörü, insansız da kullanılabiliyor.

 

20 SİPARİŞ VERİLDİ

Hattat Tarım Makineleri tarafından üretilen traktörün fiyatı 520 bin TL olarak belirlendi. Devlet tarafından 20 adet sipariş edilen traktörlerin 2’si teslim edilirken kalan 18 traktörün üretimine devam edildiği ifade edildi. Yetkililer yeni ürünlerinin, 6 traktörün yaptığı işi aynı süre içinde tek başına yapabildiğini kaydetti.  

 

10 TON AĞIRLIĞINDA

Traktörün özellikleri hakkında bilgi veren yetkililer, “Araç hidrostatik eğilebilen direksiyona sahip. Yaklaşık 5 metre uzunluğunda olan araç 10 ton ağırlığında. Düz zeminli kabin, açılır arka cam, klima, ısıtma üniteli 4 hızlı fan, ayarlanabilir direksiyon kolonu, uzaktan filo yönetimi ve teşhis koyma, arkada 6 ve önde 4 adet çalışma lambası mevcut. Twin Trac Geri Sürüş Sistemi’ne sahip olan traktör aynı zamanda otomatik klimalı, Xenon çalışma lambalı, ayak ısıtıcılı, otomatik dümenleme özelliğine sahip” bilgisini verdi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10