1.Amatör Lig’de ilk haftanın görünümü

1.Amatör Küme ilk hafta A ve B Grubu’nda oynanan sekiz karşılaşmanın ardından tamamlandı. Ligde mücadele eden temsilcilerimizin karşı karşıya geldiği karşılaşmada Kapaklıspor deplasmanda Trexta Fev

3.10.2012 20:47:00 0
1.Amatör Lig’de ilk haftanın görünümü

 Temsilcilerimiz Kapaklıspor, Kızılpınar Belediyespor ve Trexta Fevzipaşaspor’un yer aldığı 1.Amatör Küme B Grubu’nda  hafta sonunda oynanan karşılaşmalarda sürpriz yaşanmadı.

 

KAPAKLISPOR FARKLI GALİP

B Grubu’nun şampiyonluk ekiplerinden Kapaklıspor ilk hafta karşılaşmasında deplasmanda bir diğer temsilcimiz Trexta Fevzipaşaspor ile karşı karşıya geldi. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada rakibi karşısında ilk devreyi 2-0’lık üstünlükle tamamlayan Kapaklıspor ikinci devre ede goller bulmaya devam etti. Oyun disiplinden kopan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor elde ettiği 4-0’lık galibiyet ile averajla ilk haftanın lideri oldu.

 

KIZILPINAR İLK DEVREDE DE MAÇI BİTİRDİ

Ligde mücadele eden bir diğer temsilcimiz Kızılpınar Belediyespor ise evinde Ahımehmet Gençlikspor ile üç puan mücadelesi verdi. Karşılaşmanın ilk dakikalarında Ufuk’un ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçen Kızılpınar Belediyespor ilk devre tamamlanmadan Caner ile farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın ikinci devresinde konuk ekip penaltıdan bulduğu golle ümitlense de rakibine gol şansı tanımayan Kızılpınar Belediyespor karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmasını bildi.

 

SULTANKÖY ÇOK FARKLI

B Grubu’nda bu yıl ilk kez mücadele eden Sultanköy Belediyespor ise ilk hafta evinde Büyükyoncalıspor’u konuk etti. Geçtiğimiz sezon Tekirdağ 2.Amatör liginde şampiyon olup gol rekoru kırarak Tekirdağ Birinci amatör lige yükselen Sultanköy Belediyespor rakibi karşısında ilk devreyi 6-0 önde tamamladı.Ataklarını ve gollerini devam ettiren ev sahibi ekip karşılaşmadan da 14-2’lik galibiyet ile ayrıldı.

 

SARAY ÜÇ PUAN İLE BAŞLADI

Bu yıl Belediye’yi arkasına alarak güçlü bir ekip oluşturan Saray Belediyespor ise ilk hafta Vakıflar Güvenspor ile karşılaştı. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan Saray Belediyespor karşılaşmadan 3-1’lik skor ile galip ayrılarak yoluna kayıpsız devam etti

 

KARADENİZ GENÇLİK ÇOK RAHAT

A Grubu’nda da hafta sonunda dört karşılaşma oynandı. Grubun favori ekiplerinden Altınovaspor evinde Karacakılavuzspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan ev sahibi ekip kalesinde üç gol görmesine rağmen rakip kaleleri altı kez havalandırmasını bildi. Geçtiğimiz sezon iyi bir mücadele ortaya koymasına rağmen istediğini elde edemeyen Karadeniz Gençlikspor ise ilk haftayı üç puan ile geçti. Rakibi Büyük Çınarlıspor karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Karadeniz Gençlikspor karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak lige üç puan ile başladı.

 

DEPLASMANDA GALİP

Grubun iddialı ekiplerinden 100.Yılspor ise deplasmanda Çerkezmüsellimspor ile üç puan mücadelesi verdi. Her iki ekibinde açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada daha etkili olan 100.Yılspor karşılaşmadan 3-2’lik skor ile galip ayrılmasını bildi. Akçeşmespor ile Aydoğdu Gençlikspor arasında oynanan karşılaşmada ise gülen konuk ekip oldu. Rakibi karşısında kalesinde bir gol gören Aydoğdu Gençlikspor rakip filelere üç gol bırakmasını bildi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10