10 yeni trafo

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş Müdürlüğü ekipleri tarafında Çerkezköy ve Kapaklı bölgesinde başlatılan elektrik kablolarının yeraltına alınması ve trafoların yenilenmesi çalışmalarÄ

Çerkezköy 3.10.2012 20:47:00 0
10 yeni trafo

 8 TRAFODA TADİLAT

Çalışmaların 28 Temmuz itibariyle başladığını belirten yetkililer “Çerkezköy’de 7 tane yeni trafo, mevcut dört tane trafoda tadilat, Kapaklı’da ise üç tane yeni trafo ve dört mevcut trafoda tadilat yapılacak. Çerkezköy’de yapılacak yeni trafolardan üçü direk tipi, üçü ise monoblok beton köşk şeklinde olacak. Çerkezköy Kaymakamlığı binasının yan tarafında bulanan alana Mod 5A tipi bina trafo yapılıyor. Kapaklı’da ise 1 adet direk tipi, iki adet monoblok beton köşk trafosu yapılacak. Çerkezköy ve Kapaklı’da yapılması planlanan dörder trafonun tadilatında ise mevcut bina değişmeyecek, binanın boyası, iç modülleri değiştirilerek tadilatı olacak” dedi.

 

MERKEZ OLACAK

Çerkezköy Hükümet Konağının yanında kurulan mod-5 tipi trafo binasının özellikleri hakkında açıklama yapan yetkililer, bu binanın mimari yapısının diğer binalara göre daha büyük olduğunu ve bu trafonun dağıtım merkezi olacağı bildirdi. Yetkililer mod-5 tipi trafo binasının giriş ve çıkış hücrelerinin de olacağını belirtti.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10