“Fitne tohumları ekerek zan altında bırakıyorlar”

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, dün saat 15.00’da parti binasında basın açıklaması yaptı.

Çerkezköy 4.10.2012 19:40:00 0
“Fitne tohumları ekerek zan altında bırakıyorlar”

 BEYANLARI İFTİRADAN İBARET

CHP’nin MHP’yi yıpratmaya yönelik beyanlarda bulunduğunu ifade eden Mustafa Ordu, bu beyanların iftiradan ibaret olduğunu savundu. CHP’nin Çerkezköy’de dönemin MHP Tekirdağ Milletvekili tarafından yapılan Atatürk Viyadüğü ile ilgili 2009’dan beri yaptığı basın açıklamalarında MHP’yi yıpratmaya çalıştığını öne süren Mustafa Ordu “Cumhuriyet Halk Partililer bu köprünün yapımı esnasında projeye uygun olarak yapılmadığını ve ayaklarının eksik olduğu beyanında bulunmuş, MHP’nin de buna göz yumduğunu söylemişlerdi. MHP olarak kendilerini uyardık. Onların söylediği gibi bir yolsuzluk yapılmışsa, ihaleye aykırı bir husus varsa adli makamlara gitmelerini söyledik. Ve hatta ‘25 Eylül’e kadar bizimle istişare edin, hakikaten ortada bir yolsuzluk varsa beraberce adli makamlara şikayette bulunalım’ dedik. CHP fitne tohumları ekerek MHP’yi zan altında bırakıyor. 25 Eylül’e ellerinde konuyla ilgili ne varsa getirmelerini istedik. Ama gelmediler” dedi.

 

TEZAHÜRAT VE ALKIŞLAMALARI BENİ ÜZDÜ

Mustafa Ordu “Atatürk Viyadüğü’nün herhangi bir eksikliğinin olup olmadığı hususunda 3 Ekim’de Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığına şikayetimizi yaptık” dedi. 30 Eylül’de yapılan Ak Parti genel merkez kongresi sonrasında, kongreye katılanların Barzani’yi  alkışlamasını da eleştiren Ordu “80 milyon vatandaşın seyrettiği AK Parti Kongresi’nde ülkemizin gençlerini yıllardır katleden Barzani’yi kongreye çağırmaları yetmezmiş gibi  kürsüye davet ederek elini yukarı kaldırıp ‘Türkiye seninle gurur duyuyor’ tezahürat ve alkışlamaları benim gibi düşünenleri derinden üzmüştür. Bir siyasi partili değil, bir vatandaş, bir Türk olarak beni çok üzdü. Daha sonra salondan çıkan arkadaşlara Barzani’yi alkışlama olayı hatırlatıldığında ‘biz Barzani’ye değil, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Türkiye sizinle gurur duyuyor dedik’ şeklinde cevap verdiler. Göz görür, kulak duyar, beyin karar verir. Toplumumuz gözleriyle gördü, kulaklarıyla duydu. Bunun bir çaresi var. Oda bizi uyuttular deyip milletimizden özür dilemelidirler” şeklinde konuştu.

 

KONGREYE ÇAĞIRILMAMASI GEREKEN KİŞİLERDEN

Bu tezahüratların Almanya Başbakanına yada Cumhurbaşkanına yapılabileceğini ifade eden Ordu “Onlar insanımıza yıllardır iş verdikleri gibi hasta vatandaşlarımızı uçaklarla getirip, götürmüşlerdir. Oysa Barzani tezahürat edilmesi gereken son kişi değil kongreye çağrılmaması gereken kişilerden biridir” dedi.

 

Haber / Asım YAVUZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10