Şafak Torin Tekirdağspor’da

Tekirdağspor, Bölgesel Amatör Lig 11. Grup takımlarından Çerkezköyspor'un forvet oyuncusu Şafak Törin'i transfer ederek, kadrosunu güçlendirdi.

5.10.2012 19:28:00 0
Şafak Torin Tekirdağspor’da

 Çerkezköyspor’dan olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra Süper Amatör Lig ekiplerinden Velimeşe Belediyespor’ ile antrenmanlara çıkan Şafak Torin Bölgesel Amatör Lig 11.Grubun güçlü ekiplerinden Tekirdağspor ile anlaştı. Bu sezon sarı siyahlı ekibin başarısı için mücadele edecek olan 21 yaşındaki golcü bir dönem Bayrampaşaspor forması da giymişti.

 

ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

İmza törenin ardından açıklama yapan Şafak Törin yaptığı açıklamada; hedefleri olan büyük bir takıma geldiği için mutlu olduğunu ifade ederken: " Bu sezon teknik heyet ve takım arkadaşlarımla birlikte bende Tekirdağspor'u bir üst lige taşımak için elimden geleni yapacağım, bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

 

ÇERKEZKÖYSPOR’DA 7 GOL KAYDETTİ

Çerkezköyspor altyapısından yetişen ve 2003-2010 yılları asında temsilcimizde başarılı yıllar geçiren Şafak Törin 2010 yılında 3.Lig ekiplerinden Bayrampaşaspor’a transfer oldu. Bir sezon bu takımda oynadıktan sonra Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden eski ekibine tekrar dönen Törin geçtiğimiz haftalarda Sancaktepe Belediyespor karşılaşmasında Teknik Direktör Hüsamettin Balcı ile tartıştan sonra kulüp ile bağları kopartılmıştı. 3.Ligde Bayrampaşaspor forması ile 13 karşılaşmaya çıkan ve üç gol kaydeden Törin, Çerkezköyspor ile Bölgesel Amatör Ligde 24 karşılaşmada 7 gol kaydetmişti.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10