Devlet Hastanesi’ne 2 yeni doktor

Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne atamaları yapılan Ortopedi Uzmanı Dr. Hakan Beycioğlu ve Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Uzmanı Dr. Zeynep Dilek Kolay hasta kabulüne başladı. 2 uzman doktoru daha

Çerkezköy 5.10.2012 20:12:00 0
Devlet Hastanesi’ne 2 yeni doktor

 Çerkezköy Haber- Çerkezköy Devlet Hastanesi bünyesine kattığı Göğüs Cerrahisi Uzmanı ve Ortopedi Uzmanı doktorları ile kadrosunu güçlendirdi.

 

ORTOPEDİ KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzmanlığını alan, ilk görev yeri olan Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi’nde 2 yıl görev yaptıktan sonra 1 yıl da Özel Can Hastanesi’nde hizmet veren Ortopedi Uzmanı Hakan Beycioğlu, önceki gün Çerkezköy Devlet Hastanesi Cerrahi Binası’nda hasta kabulüne başladı.

 

HASTA KABULÜNE BAŞLADI

Göreve başlayan Ortopedi Uzmanı ile kadrosunu genişleten Çerkezköy Devlet Hastanesi, bir Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Uzmanı’nı da kadrosuna kattı. Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Uzmanı Dr. Zeynep Dilek Kolay da dün Çerkezköy’de hasta kabulüne başladı. 1999 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi’nde uzmanlığını alan Uzman Dr. Zeynep Dilek Kolay, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne gelmeden önce 3 yıl Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’nde hizmet verdi.

 

UZMAN DOKTOR SAYISI 50’YE YÜKSELDİ

Kadrosuna 2 uzman doktor daha katan Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde uzman hekim sayısı 50’ye yükseldi.  50 doktordan 2’si semt polikliniğinde, 15’i Çerkezköy Devlet Hastanesi Kapaklı Binası’nda ve 33 uzman doktor da Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde hizmet veriyor.  

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10