Korkmaz; “ İddiam ve inancım tamdır”

Sezon hazırlıkları başladığı günlerde geçirdiği talihsiz kazanın ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen ve yaklaşık 40 günlük bir sürenin ardından geçtiğimiz hafta özgürlüğü

7.10.2012 13:45:00 0
Korkmaz; “ İddiam ve inancım tamdır”

 Geçirdiği talihsiz kazanın ardından 40 gün cezaevinde kaldıktan sonra geçtiğimiz günlerde tahliye olan Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz iddialı açıklamalar yaptı.

 

“BU OLAY HERKESİN BAŞINA GELEBİLİR”

Kazanın ardından 40 gün cezaevinde bulunduğunu ve bu süreç içersinde gerek şahsı gerek ailesi gerekse kulüp olarak zor günler geçirdiklerini ifade eden Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Tabi ben içerde olduğum zaman elimizin kolumuzun bağlı olması nedeniyle dışarıda olumsuz havalar oluştu. Öncelikle cezaevinden bahsetmek istiyorum. Bu yaşanan talihsiz olay benim başıma geldiği gibi her an herkesin başına gelebilecek bir olaydır. Gerçekten Allah kimseyi düşürmesin ve herkesin görmesi gereken bir yer olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

 

“HERKESİ YÜREKTEN KUTLUYORUM”

Cezaevinde olduğu süre zarfında kulüple ilgili çeşitli söylentilerin ortaya çıktığını ifade eden Korkmaz “ Bazı kesimlerin takımın dağılacağını ve kulübün kapanacağını söylemiş. Çerkezköyspor Ahmet Korkmaz’a endeksli değildir. Bu kulübün bir yönetimi vardır ve bu kulüp Ahmet Korkmaz dışında da yürür. Bu kulüpte şahsımda dahil herkes geçicidir. Kalıcı olan tek şey Çerkezköyspor’dur. Benim yokluğum Çerkezköyspor’un yokluğu anlamına kesinlikle gelmez. Bunun cevabını da 40 günlük sürede gerek yöneticilerimiz gerek iki maça çıkan aslanlar gibi mücadele eden futbolcularımız onları en iyi şekilde motive eden teknik heyetimiz bunu göstermiştir. Buradan özelikle yöneticilerimize, Başkan Yardımcımız

Sabri Asbaş’a, Basın Sözcümüz Hayrettin Çetinkaya’ya, iki senedir desteğini esirgemeyen yöneticimiz Hüseyin Boz’a, Ömer Faruk Bilgin’e, gece gündüz kulüpte çalışan kulüp müdürü Ergun Uncuoğullarından’a, Teknik ekibinden malzemecisine, masöründen kenetlenip hiçbir sorun çıkarmadan ellerinden geleni yapan sporcularımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Çerkezköy’ün büyüklüğünü ve bize olan güvençlerini bu anlamda da gösterdikleri için hepsini yürekten kutluyorum” dedi.

 

TAKIM İYİ YOLDA 

Kulüple ilgili gerek teknik ekip ve futbolcularımızla maddi sıkıntıların bulunmadığını ifade eden Korkmaz “Oyuncuların ödemeleri sözleşme imzalandığı zaman verilmiştir. Geri kalan kısmı ise bu ay ödenecektir. Benim içerde olmamdan dolayı Türkiye Kupası ilk turunda Sancaktepe Belediyespor maçında oyuncularda psikolojik sorun oluştu. Ama basın yolu ile takip ettiğim kadarıyla takımımızın ne kadar iyi olduğunu ve üstün tarafın biz olduğunu öğrendim. Takımımızın başarılı bir performans sergilediğini karşılaşmaya gelen herkes görmüştür.  Geçen yıla nazaran bu yıl çok farklı bir takım oluşturduk. Önümüzdeki günlerde takımın çok iyi olduğunu herkes görecektir” dedi.

 

“ŞAFAK TÖRİN’İN CAHİLLİĞİNE VERİYORUM”

Son dönemlerde özelikle Teknik Direktör Hüsamettin Balcı ile futbolcular arasında anlaşmazlık olduğu yönünde soruyu içtenlikle cevaplayan Korkmaz “ Ben cezaevinde iken iki arkadaşımız takımdan ayrılmıştır. Her ne olursa olsun 25 kişilik takım içinde iki çürük çıkacaktır. Beni üzen nokta çıkan çürüklerin üç senedir kulübümüzde olması ve özellikle bir arkadaşımızın da Çerkezköy’lü olması bizi derinden üzmüştür. Bu bize yapılan saygısızlık ve ihanettir. Şafak Törin ben cezaevinde iken basına çıkıp açıklama yapması ve kulübümüzün çiftliğe dönmüş olduğunu söylemesini cahilliğine veriyorum. Haklı olarak çiftlik olan kulüp şuan disiplin içinde olduğu için rahatı bozulmuştur. Tesislerde içki içmeye kadar yapmış olduğu terbiyesizlikleri bu yıl yapamadığı için kendine bakmayarak sürekli sakatlık geçirmiştir. Hocanın defalarca uyarmasına rağmen hocanın sözlerini dinlememesi onu bu noktalara getirmiştir. Ben olduğum sürece de Şafak Törin ve onun gibilerin kulübün kapısı kapalıdır. Herkes haddini bilecek ve hocasına yöneticisine takım arkadaşlarına nasıl davranacağını ve nasıl konuşacağını öğrenip ondan sonra sporculuğuna devam edecektir. Bu konuda disiplinden yana taviz vermeyeceğiz. Teknik ekibin sonuna kadar arkasındayız. Ayrıca Sancaktepe Belediyespor maçından sonra Şafak Törin’in hocamıza küfür etmesi ve gidip  taraftarları galayana getirip hocanın üstüne salması terbiyesizliğin ne kadar bozuk olduğunu göstermiştir” dedi.

 

RAMAZAN DORUK’A BAŞARILAR DİLEDİ

Takımdan ayrılan savunma oyuncusu Ramazan Doruk’un ise kadroya giremediği için kendi isteği ile ayrıldığını söyleyen Korkmaz “  Ramazan Doruk tamamen kadroya girememe telaşından dolayı sürekli oynamak istemiş. Ancak Teknik Direktörümüz Hüsamettin Balcı onun mevkisinde ilk onbire diğer arkadaşımızı kullanmıştır. Kulüpten izin isteyip ayrılması Ramazan Doruk’un efendiliğin göstergesidir. Bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı bu kardeşimize teşekkür ediyorum ve bundan sonraki futbol yaşamında da başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

“ÜÇÜNCÜ LİGE ÇIKARMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

Pazartesi gününden itibaren yönetim ve teknik ekip ile toplantı yaparak önlerinde ki yol haritasını çizeceklerini söyleyen Korkmaz “ Takıma transfer gerekiyorsa yapacağız. Kısaca teknik ekibimizin raporu doğrultusunda hareket edeceğiz. Futbolculardan yana sıkıntımız yok. Hepsinin bize güvenci tamdır. Başsızlık zor bir şeydir. Ama kötü günler geride kaldı. Bundan sonra hepsi ile beraberiyiz. Maddi ve manevi olarak takımın her zaman yanındayız. Bundan elimizden gelen çalışmayı yapıp en iyi mücadeleyi verip bu sezon  Çerkezköyspor’u üçüncü lige çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

HOCAMIZ BAŞARIYA AÇ

Teknik Direktör Hüsamettin Balcı’ya övgüler yağdıran Korkmaz “ Yönetimin Teknik Direktör Hüsamettin Balcı ile herhangi bir sıkıntısı yoktur. Bu takımda formayı kim hak ediyorsa o gün maça ilk onbirde başlar. Hocamız başarıya aç ve çok çalışkandır. Özellikle cezaevi süresinde canla başla çalışıp takımımızı dik tutması, birlik ve beraberliği sağlaması ve bize sonuna kadar güvenmesi kendisinin ne kadar karakterli birisi olduğunu göstermektedir. Takım içinde ayrımcılık yaptığını kesinlikle düşünmüyorum” diye konuştu.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10