İşçiler ambulans ekibine saldırdı

Edirne'de tadilatta olan ilköğretim binasında boya yaparken 3 metre yükseklikten düşen 33 yaşındaki Ömer Engenç'e müdahale etmek için gelen 112 ekibine, diğer işçiler geç geldiğini iddia ederek saldır

Bölgede Gündem 7.10.2012 13:45:00 0
İşçiler ambulans ekibine saldırdı

 AMBULANSIN GEÇ GELDİĞİNİ İDDİA ETTİLER

Olay, önceki gün Gazmihal Mahallesi'nde Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun tadilatta olan ek binasında meydana geldi. İskele kurarak boya yapan Ömer Engenç, iddiaya göre dengesini kaybederek yaklaşık 3 metre yükseklikten yere düştü. Engenç'in kardeşleri olan Osman, Şamil ve Saim Engenç, 112 servisini arayarak ambulans istedi. Olay yerine gelen ambulans ekibi yaralı olan Ömer Engenç'e müdahale etmek isterken, yaralının kardeşleri olan diğer işçiler tarafından saldırıya uğradı. Ambulansın geç geldiğini iddia eden inşaat işçileri, Acil Tıp Teknisyenleri Ayşe Kübra Kocaağa, Canan Ünsal ve ambulans sürücüsü Adnan Yapıcı'ya saldırdı. Öfkeli kardeşleri polis ekibi yatıştırırken; yüksekten düşerek yaralanan Ömer Engenç ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

3 KİŞİYE GÖZALTI

Saldırıya uğrayan sağlık ekibinin şikayeti üzerine yaralı Ömer Engenç'in kardeşleri Osman, Şamil ve Saim Engenç polis ekiplerince ifadeleri için Selimiye Polis Merkezi'ne götürüldü. İşçilerin saldırısına uğrayan Acil Tıp Teknisyenleri Ayşe Kübra Kocaağa, Canan Ünsal ve ambulans sürücüsü Adnan Yapıcı yaralıyı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne bıraktıktan sonra Selimiye Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçerek darp raporu aldı.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yüksekten düşerek yaralanan Ömer Engenç'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Haber / Cihangir ARIK

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10