Yine aynı yer, yine ölüm

Bugüne kadar aşırı hız, dikkatsizlik ve yayaların karşıdan karşıya geçerken üstgeçidi kullanmamaları gibi nedenlerden dolayı birçok trafik kazasının meydana geldiği Kapaklı Vahit İnce üstge

Çerkezköy 8.10.2012 21:26:00 0
Yine aynı yer, yine ölüm

 Çerkezköy Haber - Kapaklı Vahit İnce üstgeçidi ile Yıldızkent Kavşağı arasında önceki gece saat 04.30 sıralarında trafik kazası meydana geldi.

 

OTOMOBİLİ İLE YAYAYA ÇARPTI 

Çerkezköy’den Kapaklı istikametine seyir halinde olan Osman Babür (40) yönetimindeki 39 AU 177 plakalı araç, karşıdan karşıya geçmeye çalışan Ferdi Karakuş adlı yayaya çarptı. Kazada ağır yaralanan Karakaş’a ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı.

 

YOLA ATLADIĞINI İDDİA ETTİ

Edinilen bilgilere göre: 39 AU 177 plakalı araç sürücüsü Osman Babür sabah 04.30 sıralarında Çerkezköy’den Kapaklı istikametine seyir halindeyken, Vahit İnce Üstgeçidi ile Yıldızkent Kavşağı arasındaki mevkide yolun karşısına geçmeye çalışan ve aşırı derecede alkollü olduğu iddia edilen Ferdi Karakaş’a çarptı. Kaza sonrası şoka giren ve aracını olay yerinin yaklaşık 50 metre ilerisinde bir ara yola park eden Osman Babür, Ferdi Karakaş’ın birden yola atladığını iddia etti. 

 

KURTARILAMADI

Kaza sonrası araç sürücüsü Osman Babür ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, kazada ağır yaralanan Ferdi Karakaş ise 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Karakaş burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.   

 

ADLİ TIP’A GÖNDERİLDİ

Vizeli olduğu öğrenilen Ferdi Karakaş’ın cesedi Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Yusuf Sağlam tarafından yapılan ön otopsinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ    

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10