Yol çalışmaları tam gaz

Kapaklı’da altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda beton, stabilize yol çalışmaları ve bordür yapımı devam ediyor.

Çerkezköy 10.10.2012 19:41:00 0
Yol çalışmaları tam gaz

 BETON YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kapaklı Belediyesi alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda beton yol çalışmalarının Atatürk Mahallesi'ne bağlı cadde ve sokaklarda, beton yol yapımı çalışmalarının da Namık Kemal Caddesi Koru ve Kamber Sokak'ta devam ettiğini belirten Kapaklı Belediyesi Fen İşleri İnşaat Mühendisi Necmi Ölke “Cumhuriyet Mahallesi'nde Şahin, Şen, Şafak, Seda, Şeker, Dilara, Pırıltı Narçiçeği, Akyer, Erhan, Kıvanç, Buse, Sarmaşık, Fulya, Dilber, Dilsiz ve Didem Sokak ile Atatürk Mahallesi Kenan Evren ve Ergene Caddesi'nde beton yol yapımı tamamlandı” dedi.

 

BORDÜR YAPILIYOR

Öte yandan Atatürk Mahallesi Erbay Caddesi'nde bordür yapım çalışmalarının devam ettiğini belirten Ölke “Bordür çalışmasının tamamlanmasının ardından asfalt döküm çalışmasına geçilecek. Ayrıca Atatürk Mahallesi'nde Özyürek, Toros, Oğuzeli, Güleryüz, Çaykenarı, Tepekuyu, Poyraz ve Seçil Sokak'ta ise satabilize yol yapım çalışmaları yürütülüyor. Yol tesviyeleme işleminden sonra ise yola dökülen mıcırlar greyder ile dağıtılarak yola seriliyor. En son olarak da serilen yol malzemesi silindir tarafından sıkıştırılarak yol sağlam bir hale kavuşuyor” diye konuştu.

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Cumhuriyet Mahallesi Plevne ve Vatan Caddesi'ne bağlı sokaklarda beton yol hazırlık çalışmalarının yapıldığını ifade eden Ölke, Cumhuriyet Mahallesi’nde diğer sokak ve caddelerde beton yol yapım çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10