Yapılan çalışmaların kıymeti bilinmeli

Kavşakları ve refüjleri rengarenk çiçeklerle donatmaya devam ettiklerini söyleyen Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazan Uysal, “Kaldırımlarda ve yeşil alanlarda ağaçlandırma çalÄ?

Çerkezköy 12.10.2012 19:57:00 0
Yapılan çalışmaların kıymeti bilinmeli

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazan Uysal, yapılan çalışmalarla Çerkezköy’ü vatandaşların hak ettiği güzelliğe kavuşturmayı amaçladıklarını söyledi.

 

10 GÜN İÇİNDE TAMAMLANACAK

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Köşem mevkiinde ‘Kaya Bahçesi’ temalı bir çalışmaya imza atacaklarını söyleyen Nazan Uysal, “Çalışmalara 9 Ekim Salı günü başladık. 10 gün içerisinde tamamlanmasını hedefliyoruz” diye konuştu.

 

BENZERİ BİR ÇALIŞMA YAPILMADI

Çerkezköy’de daha önce benzeri bir çalışma yapılmadığına dikkat çeken Nazan Uysal, “Kaya Bahçesi çalışma alanı içinde çeşitli bitkiler ekilecek. Çevresi çimle kaplanacak. Alan içine sulama sistemi kurulacak. Tüm bunların akabinde de projenin ışıklandırması yapılarak çalışmalar noktalanacak. Projenin tamamlanması ile söz konusu bölge, estetik açıdan göze çok daha hoş gelen bir görünüme kavuşacak” ifadelerini kullandı.

 

FARKLI KONSEPTLER UYGULANACAK

Özel Çerkezköy Hastanesi önü, Emniyet Kavşağı, SSK Kavşağı ve Atatürk Viyadüğü çıkışında ise çiçek ekim çalışmaları yapılacağını ifade eden Park ve Bahçeler Müdürü Nazan Uysal, “Çerkezköy’de çok farklı konseptlerde çalışmalara imza atacağız. Amacımız Çerkezköy halkına yakışır projelere imza atmaktır. Bu tür çalışmalarla Çerkezköy’ün güzelliğine güzellik katmayı planlıyoruz” dedi.

 

YAPILAN ÇALIŞMALARIN KADRİ BİLİNMELİ

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak Çerkezköy’ü daha modern ve daha güzel bir görünüme kavuşturmak adına ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Nazan Uysal, “Çiçek ekimi yaptığımız bir bölgede üç kez yenileme çalışması yapmak zorunda kaldık. Cengiz Topel Caddesi’nde meydana gelen kazalar nedeni ile zarar gören ağaçları yeniliyoruz. Tek isteğimiz yapılan çalışmaların kadrinin bilinmesi. İnsanlar, Çerkezköy’ü kendi evlerinin bahçesi gibi görmeli ve korumalı. Çiçekler koparılmamalı. Çimlerin üzerine basılarak yürünmemeli” şeklinde konuştu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10