Meclis üyelerinden örnek davranış

AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Ruhi Özden, Salih Bezgin, Ahmet Yörük, Ahmet Doğaç, Nedim Yılancı, Erol Özkan ve Kenan Efeoğlu, örnek bir davranış sergileyerek oturum ücretlerini Kapaklı Sakatlar

Çerkezköy 16.10.2012 19:28:00 0
Meclis üyelerinden örnek davranış

 Çerkezköy Haber - Kapaklı Belediye Meclisi AK Parti ve CHP’li Meclis Üyeleri, dün saat 09.00’da Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

 

KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

Kapaklı Organize Emlak Konutları Massa Kafe’de düzenlenen kahvaltıda konuşan Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ali Karaca, derneğin 2010 yılı Mayıs ayında faaliyete başladığını anımsatarak “Yaklaşık 2 buçuk yıldır çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kapaklı halkı ve Çerkezköy halkının desteği ile buraya kadar getirdik. Kapaklı’nın ilçe olması ile birlikte bu dernek ilçenin olmazsa olmazlarından biri haline gelecek” dedi.

 

7 MECLİS ÜYESİ DESTEK VERDİ

Kapaklı’da 500’ün üzerinde engelliye ulaştıklarını belirten Karaca, Kapaklı Belediye Meclis Üyelerine oturum ücretlerini derneğe bağışlamaları konusunda talepte bulunduklarını belirterek “AK Partili Meclis Üyeleri Kenan Efeoğlu, Ahmet Doğaç, Ruhi Özden ve Salih bezgin ile CHP’li Meclis Üyeleri Nedim Yılancı, Ahmet Yörük ve Erol Özkan projemize destek verdi. DSP’li meclis üyeleri de meclis toplantısından sonra talebimizi değerlendireceklerini ve karara varacaklarını bildirdiler” dedi.

 

KALICI BİR KAYNAK OLUŞACAK

Meclis üyelerinin görev süreleri boyunca bu bağışa devam edeceğini ve bu paranın dernek için kalıcı bir kaynak oluşturacağını ifade eden Karaca, “Biz bu bağışlarla daha rahat hareket edeceğiz. Yükümüz hafiflemiş olacak” diyerek projeye destek veren meclis üyelerine teşekkür etti. Bundan sonda daha güzel çalışmalar yapmayı hedeflediklerini belirten Dernek Başkanı Ali Karaca, 3 Aralık’ta da Kapaklı halkının desteği ile etkinlik düzenlemeyi hedeflediklerini söyledi.

 

HEPİMİZ BİRER ENGELLİ ADAYIYIZ

AK Partili Belediye Meclis Üyesi Ruhi Özden de herkesin potansiyel bir engelli adayı olduğuna dikkat çekerek “Hem Kapaklı halkı hem de engelli kardeşlerimiz için sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket etmeliyiz. Biz maddi manevi her zaman engelli kardeşlerimizin yanındayız” dedi. Düzenlenen kahvaltıya Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Yörük, Ahmet Doğaç, Salih Bezgin, Ruhi Özden, Nedim Yılancı ve Erol Özkan ile AK Parti Kapaklı Belde Başkanı Ali Osman Orhan, Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ali Karaca ve dernek yöneticileri katıldı.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10