Danışma Meclisi’nde bir araya geldiler

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Teşkilatı tarafından, Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi.

Tekirdağ 17.10.2012 19:27:00 0
Danışma Meclisi’nde bir araya geldiler

 “SAFLARIMIZI DAHA DA SIKLAŞTIRDIK”

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, 10 yıllık iktidarları döneminde AK Parti’nin başarısını hazmedemeyenlerin önlerine ket vurmaya, partilerini halka hizmet yolculuğundan döndürmek için her türlü melaneti sergilemekten geri durmadığını ifade etti. Hazırlanan tüm tuzakları atlatıp yollarına devam ettiklerini belirten Tunca, “Önümüze çıkan engeller bizi daha çok birbirimize kenetledi. Birbirimizle tek yürek olmamızı sağladı. Ve saflarımızı daha da sıklaştırdık” dedi.

 

“ÇIĞIR AÇTI”

Tekirdağ’a yapılan hizmetlerden de bahseden Emrah Tunca “Ülkeyi cuntacıların, çetecilerin batağından çıkardık. Demokrasinin yerleşmesini, kalkınmada, adalette, hizmette ülkemizde çığır açılmasını AK Partimiz sağlamıştır” diye konuştu. Yaklaşan yerel seçimlere de değinen Tunca, öncelikli hedeflerinin 2013 yerel seçimleri olduğunu vurgulayarak, Tekirdağ halkının Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni AK Parti’ye teslim edeceğine olan inancını da dile getirdi.

 

“ÇOK İYİ ÇALIŞIN”

Toplantıda konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur ise, Tekirdağ’ın önümüzdeki dönemde Büyükşehir olacağını belirtti. Kambur partililere seslenerek “Tekirdağ’ın büyük şehir statüsü ile gireceği seçimde, hepimiz çok çalışarak, başta Tekirdağ büyükşehir belediyesi olmak üzere, ilçe belediyelerini almak için var gücümüzle çaba sarf edeceğiz. Bunun için sizden çok iyi çalışmanızı istiyorum” dedi.

 

YÜZDE 20 ÜYELİK HEDEFİ

Üyelik çalışmalarına da ağırlık verilmesini isteyen Kambur, Büyük Kongrenin ardından önlerine yüzde 20 üyelik hedefi konulduğunu ifade ederek “Hepinizin çok çalışarak, hem hizmetlerimizi lokal anlamda vatandaşlarımıza ulaştırmanızı hem de üye çalışmalarınızı hızlandırarak Tekirdağlı hemşehrilerimizi partimizin üyesi yapmanızı istiyorum” diye konuştu.

 

TEŞKİLAT İÇİ FAALİYETLER ANLATILDI

Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Sezayi Çetin, Seçim İşler Başkanı Ahmet Kuşoğlu ve Yerel Yönetimler Başkanı Şenol Gönüldaş teşkilat içi faaliyetler hakkında bilgiler vermesinin ardından toplantı sona erdi. Tekirdağ Valilik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Danışma Meclisi toplantısına, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, İl Başkan Yardımcıları Ahmet Aygün, Ali Gümüş, Ömer Polat, Özkan Taşkıner, Galip Öge, Cüneyt Yüksel, Şener Çelikayar, Nurettin Değirmenci, Sadık Baş, Şükrü Akçaoğlu, Selime Günder Yazıcı, İl ve Merkez İlçe Yöneticileri, İl Genel Meclisi Üyesi Halil İbrahim Üzmezoğlu, Karacakılavuz Belediye Başkanı Ömer Gümüş, Banarlı Belediye Başkanı Selami Altınay, Kumbağ Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar ile çok sayıda partili katıldı.

 

Haber / Türker ÖZKAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10