Halkımız gereken kararı verecektir

CHP genel merkezinin aldığı karar doğrultusunda 21 Ekim’de Büyükşehir Yasa Tasarısı ile kapanma tehlikesi olan beldelerde referandum yapılacak. Konuyla ilgili açıklama yapan MHP’li Karaağaç Belediye Baş

Çerkezköy 17.10.2012 19:29:00 0
Halkımız gereken kararı verecektir

 Çerkezköy Haber - Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel hafta sonunda CHP tarafından Karaağaç beldesinde gerçekleştirilecek referandum öncesi açıklama yaptı.

 

“KARARA BEN DE KATILIRIM”

Karaağaç halkının Büyükşehir Belediyesi Kanunu Tasarısı için kurulacak referandum sandıklarında gereken cevabı vereceğini belirten Başkan Yücel “Ben Karaağaç Belediye Başkanı olarak bu konuda yorum yapmıyorum. Halkımız en iyi kararı vereceğini düşünüyorum. Belediye Başkanı olarak halkımızın referandumda verdiği karara ben de katılırım. Beldelerin kapanıp kapanmaması konusunda referandumun sonuçlarına göre herkes yeniden düzenleme yapabilir” diye konuştu.

 

“KAPAKLI İLE BİRLEŞTİK”

Büyükşehir Belediyesi Kanun Tasarısı’nda Karaağaç Belediyesi’nin Kapaklı’ya bağlanmasının öngörüldüğünü anımsatan Yücel, “Tasarıda ilçe olması beklenen Kapaklı, Karaağaç ve köylerle birleşti. Bizler de Karaağaç Belediyesi olarak Kapaklı Belediyesi ile bütünleşiyoruz. Bu açıdan baktığımızda Çerkezköy ile birleşme yerine Kapaklı ile birleşmeyi olumlu buluyoruz. Halkımız ve sivil toplum kuruluşlarımız da bizlerle aynı görüşteler. Yeni kurulan üç ilçenin ikisinin ismi değiştirilirken, Kapaklı’nın ismi değiştirilmemiştir. Kapaklı ilçesinin isminin değiştirilmesi konusunda bölge milletvekillerimiz ile görüştük. Kendileri bu konuyu gündeme getireceklerini söylediler” dedi.

 

“HANGİ GÖREV VERİLİRSE YAPACAĞIZ”

“Çerkezköy veya Kapaklı Belediye Başkanlığına aday olacak mısınız?” sorusunu da cevaplayan Başkan Yücel “Belediye Başkan adaylığı için partimiz bizi hangi görevde değerlendirirse ona göre hareket edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin 4 Kasım’da yapılacak 10. Olağan Büyük Kurultayı’nın ardından istişare yapılacaktır. Genel Başkanımız bize hangi görevi layık görürse ona göre çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10