Doğrudan faaliyet desteği tanıtıldı

Trakya Kalkınma Ajansı, 2012 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programına ilişkin olarak Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da bilgilendirme toplantıları yaptı.

Tekirdağ 18.10.2012 19:46:00 0
Doğrudan faaliyet desteği tanıtıldı

 Çerkezköy Haber - 1 Ekim tarihi itibariyle ilan edilen Trakya Kalkınma Ajansı 2012 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programının bölge çapındaki bilgilendirme toplantıları tamamlandı.

 

3 İLDE TANITIM TOPLANTISI

Ajans merkez hizmet binasında başlayan toplantılar, Edirne ve Kırklareli Yatırım Destek Ofisleri’nde devam etti. Valilikler, il özel idareleri, belediyeler ve dernekler başta olmak üzere çok sayıda kamu kurum ve kuruluşu temsilcisinin katıldığı toplantılarda programın amaç ve öncelikleri, uygunluk kriterleri, başvuru süreci ve uygulama koşulları anlatıldı.  Ajans Program Yönetim Birimi uzmanlarının sunumlarının ardından soru cevap bölümleriyle süren Doğrudan Faaliyet Desteği bilgilendirme toplantıları önceki gün Kırklareli’de gerçekleşen toplantı ile sona erdi.

 

SON BAŞVURU 31 ARALIK

Doğrudan Faaliyet Desteği Programı, bölge ekonomisine yönelik tehdit ve risklerin önlenmesinde acil tedbirlerin alınmasına, bölge açısından kritik öneme sahip araştırma ve planlama çalışmalarının yapılmasına, bölgenin yenilikçilik ve girişimcilik kapasitesini geliştirmeye yönelik stratejik eylemlerin gerçekleştirilmesine, büyük hacimli yatırım kararlarına kısa vadede etki edilmesine ve bu yatırımların yönlendirilmesine katkı sağlayacak faaliyetleri desteklemek üzere hazırlandığını belirten Trakya Kalkınma Ajansı yetkilileri, “TRAKYAKA tarafından 2012 Yılı bütçesi 500 bin TL olarak belirlenen program için başvurular 31 Aralık’a kadar kabul ediliyor” dedi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10