Kırklareli’de galip çıkmadı

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta haftaya lider durumda giren Edirnespor Gençlik deplasmanda Kırklareli Sanayispor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında etkili olmasına rağmen direkleri geçemeyen Edirnespor GenÃ

Bölgede Gündem 22.10.2012 09:53:00 0
Kırklareli’de galip çıkmadı

 Kırklareli Atatürk Stadyumunda Cumartesi günü saat 14.30’da oynanan karşılaşmaya Sezer Yalçın * Yusuf Selim Doğru * Cengiz Ateş * hakem üçlüsü yönetirken, Kırklareli Sanayi Spor  karşılaşmaya Harun **** Anıl ** ( 47 Ogün *) Hakan ***  Tayfun ** Samet ** Sezer ** Erol ** Anıl Öngelen ** Serdar ** ( 76 Caner)  Hasan Hüseyin *** Enis kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Edirnespor Gençlik ise İlke *** Emrah *** Eyüp ** Abdullah ** Serdar *** Alper ** ( 75 Yusuf *) İlkay ** Turgut *** Mehmet *** İsmail *** Muhammed ** ilk onbiri ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

Maça hızlı başlayan Edirnespor Gk’da  ilk yarıda Kaptan Mehmet, ve Serdar’ın şutları direkten döndü. Adeta tek kale oynayan Edirnespor GK bir türlü aradığı golü bulamayınca ilk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf konuk Edirnespor GK oldu. 65. dk da İsmail sağ çaprazdan yerden sert vurdu Sanayispor kalecisi Harun son anada topu kornere çeldi. 67. dk da Muhammedin kullandığı köşe vuruşuna ceza alanı içinde Serdar mükemmel yükseldi kafayı vurdu top kalecide kaldı. 76. dk da ev sahibi ekip ilk kez net bir pozisyon buldu. Sanayispor kaptanı Hasan Hüseyin, bir anda ceza yayı üzerinde kaleci İlke ile karşı karşıya kaldı. Sert vurdu İlke meşin yuvarlağın ağlara gitmesine izin vermedi.

 

HARUN’U GEÇEMEDİLER

78. dk da Edirnespor GK belkide günün en net pozisyonunu buldu. Bu dakikada ceza yayı önünde topla kaleye arkası dönük vaziyette buluşan Kaptan Mehmet Narin, çok müsait durumdaki arkadaşı Turgut’a nefis bir pas verdi. Turgut topun gelişine adeta füze gibi çaktı. 90’a giden topu sahanın en iyilerinden olan Sanayispor kalecisi Harun son anda uçarak tokatladı kornere attı. Bu dakikadan sonra her iki takımında atakları sonuç vermeyince müsabaka 0-0 sona erdi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10