Gözden kaçırmayın

Jandarmadan kaçak tütün ve sigara operasyonuJandarmadan kaçak tütün ve sigara operasyonu

KATILIM YOĞUN OLDU
Önceki akşam saat 20.00’da Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenen tiyatro oyununu izleyenler arasında Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Ahmet Avcı, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr.Gökhan İnce, AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Metin Dönmez, İl Genel Meclis Üyesi Zeki Gürcün, Çerkezköy Belediyesi Meclis Üyesi Demet Eroğlu Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve çok sayıda tiyatrosever yer aldı.
 
BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Yönetmenliğini Deniz Güvenç’in yaptığı, “Kim kimdir” isimli tiyatro oyununda, yalnızlık teması anlatıldı. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte modernleşen ama bir o kadar da sıkıcı hale gelen yaşam tarzını konu alan tiyatro oyununda, tekdüze hale gelmiş hayatlarından sıkılarak, farklı heyecanlar yaşamak adına cinayet işleyen bir çiftin hikayesi anlatıldı. Şaka ile başlayan ama giderek korkunç olayların anlatıldığı oyun büyük beğeni topladı.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Oyunun tamamlanmasının ardından sahneye çıkan Yönetmen Deniz Güvenç kendilerini izlemeye gelen vatandaşlara teşekkür ederek, tiyatro oyununun sahnelenmesinde emeği geçen Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür etti. Yönetmenliğini Deniz Güvenç’in yaptığı “ Kim Kimdir? “ oyunun yönetmen asistanlığını Levent Küçükbaşol, Sahne Amirliği’ni ise Ekin Yıldırım yaptı. Deniz Ertaş’ın ‘Sarah’, Talha Yayıkçı’nın ise ‘Ralf’ rolünü üstlendiği oyunda Merve Aslan ‘Edith’, Kemal Burkay Şentürk ‘Bastian’ ve Deniz Güvenç de ‘Pizzacı’ rolü ile izleyenlerin karşısına çıktı.
 
Haber / Faik Onur KAYA