Belediyeden öğrencilere eğitim desteği

Kapaklı Belediyesi Kapaklı’da eğitim gören ihtiyaç sahibi 18 öğrenciye okul kıyafeti ve kırtasiye yardımı yaptı. Okul kıyafetleri ve kırtasiye malzemeleri önceki gün Kapaklı Belediye Başkanı Ä?

Çerkezköy 22.10.2012 18:53:00 0
Belediyeden öğrencilere eğitim desteği

 TEMELİNİN ATILDIĞI İLK MEKANLAR

Okulların, çocukların hayat boyu kullanacağı bilgi ve becerilerin temelinin atıldığı ilk mekânlar olduğunu vurgulayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Her geçen gün, bir önceki günden daha fazla bilgi ve beceriye sahip olmamız gereken yaşamda, çocuklarımıza daha nitelikli bir eğitim vererek geleceğe hazırlamak en önemli görevimizdir. Amacımız; bilgi aktarmak değil, bilgiye ulaşmanın yollarını araştıran, bulabilen, bunları paylaşabilen, yeni teknolojiler üretebilen ve ürettiği teknolojiyi insanlığın yararına kullanabilen çağdaş, dinamik, özgüveni yüksek bir nesil yetiştirebilmek olmalıdır. Saygıdeğer öğretmenlerimizle, çalışkan öğrencilerimizle Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesine ulaşacağına olan inancımız tamdır” dedi. 

 

BU YIL DA DEVAM EDİYORUZ

Eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlamak adına imkânlar dâhilinde eğitim yardımı yaptıklarını belirten Mandalı, sosyal belediyecilik anlayışı gereği, sosyal yardımlaşma faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade ederek “Kapaklı’da öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin ihtiyaçları olan okul kıyafetleri ve kırtasiye malzemeleri kendilerine belediyemiz aracılığıyla ücretsiz olarak dağıtılıyor. Amacımız hem öğrencilerimize hem de velilerine biraz olsun katkı sağlayabilmek. Her yıl gerçekleştirdiğimiz uygulamayı bu yıl da gerçekleştirmiş olmaktan dolayı mutluyuz. Bundan sonraki yıllarda da kırtasiye ve okul kıyafeti yardımlarımızı sürdüreceğiz. Bizim için kutsal görevlerden birini daha layıkıyla yerine getirmekten dolayı vicdani rahatlık ve huzur içindeyiz. Toplumun ekonomik sıkıntıları ve okulların ihtiyaçlarını bilerek, mümkün olan en yüksek destek ortamını oluşturmaya çalışıyoruz” diye konuştu. İhtiyaç sahibi öğrenciler de katkılarından dolayı Kapaklı Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10