Saray’da yol çöktü

Saray’a bağlı Vakıflar ile Çukurtyurt köyleri arasındaki Bağlar mevkiinde aşırı yağışlar nedeniyle yol çöktü. Yolda ilerlemeye çalışan 34 UZ 518 plakalı mazot tankerinin arka kısmı Ã?

Saray 22.10.2012 18:53:00 0
Saray’da yol çöktü

 ÇERKEZKÖY-SARAY YOLU KAPANDI

 

Yağmurun etkili olduğu Saray’da birçok köye ulaşım sağlanamadı. Çerkezköy-Saray yolu da yoğun su nedeniyle trafiğe kapatıldı. Saray Belediyesi tarafından, Ayazpaşa Mahallesi Depo Caddesi’nde bulunan evlerin aşırı yağış ve sel tehlikesi nedeniyle boşaltılması için anonslar yapıldı.

 

SARAY SULAR ALTINDA

 

Saray ilçe merkezinde cadde ve sokaklar göle dönerken, çok sayıda ev ve işyeri de sular altında kaldı. Saray’a bağlı Çukuryurt Köyü’nde Çukuryurt Deresi’nin taşması dolayısıyla köyün caddelerinden oluk oluk sular aktı. Park halindeki çok sayıda araç da sular altında kalırken, yağmur nedeniyle evlerinde mahsur kalan vatandaşlar da iş makineleriyle kurtarıldı.

 

OKULLAR TATİL EDİLDİ

 

Saray’da aşırı yağışlar nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar valilik kararıyla dün ve bugün tatil edildi.

 

TEKİRDAĞ SULARA TESLİM

 

Aniden bastıran yağmur günlük Tekirdağ merkezde de günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Kısa sürede yollarda su birikintileri oluşurken, araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Yollarda önlem alan Tekirdağ Belediyesi ve trafik ekipleri sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Şehir merkezindeki Hükümet Caddesi, Soğukuyu ve Altınova Mahalleleri’nde bazı ev sular altında kaldı.

 

Haber / Cihangir ARIK

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10