Gelin yakınlaşalım, kucaklaşalım, bayramlaşalım

Tekirdağ Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Radyo Haber, Genç Fm ve Radyo Şeker’in ortak radyo yayınına katıldı. Radyo Haber tesislerinde dün saat 15.00’da gazeteci Şaban Kardeş’in sunuculuğund

Çerkezköy 22.10.2012 18:53:00 0
Gelin yakınlaşalım, kucaklaşalım, bayramlaşalım

 ORTAK YAYIN YAPILDI

Bayramın ikinci günü saat 13.30’da Valilik binası önünde “Gelin yakınlaşalım, kucaklaşalım, bayramlaşalım” sloganıyla bayramlaşma etkinliği düzenleneceğini ifade eden Vali Yardımcısı Büyükçelik, Tekirdağ Bayram Ediyor etkinliğinin Tekirdağ Valiliği, Tekirdağ Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Ziraat Odası Başkanlığı, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Tekirdağ Ticaret Borsası, Hayrabolu Ticaret Borsası, Sınırlı Sorumlu 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Özel Tekirdağ Yaşam hastanesi, Çerkezköy Sanayiciler Derneği, Trakya Sanayici ve İşadamları Derneği, Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi, Çorlu Ziraat Odası Başkanlığı, Avrupa Serbest Bölgesi, Çorlu Ziraat Odası Başkanlığı, Tekira Alışveriş Merkezi, Erdil Yapı İnşaat, İki kardeşler Kasap Mangalda Et, Akpolat İnşaat Hafriyat, Sitaş Beton ve Madencilik A.Ş. işbirliği ile gerçekleştirileceğini söyledi.

 

KURBAN YAKINLAŞMAKTIR

Tekirdağ Valiliği tarafından böyle bir organizasyonun ilk kez düzenlendiğini ifade eden Vali Yardımcısı Büyükçelik, kurbanın yakınlaşmak olduğunu belirtti. Bayramlaşmanın ardından Süt Birliği tarafından bayramlaşmaya katılan vatandaşlara kavurma ikram edileceğini ifade ederek, kendilerine katkı sağlayan tüm kurumlara, kuruluşlara ve sivil toplum örgütlerine teşekkür etti.

 

OTOBÜSLER KALDIRILACAK

Tüm Çerkezköylüleri aileleri ve akrabaları ile birlikte bayram etkinliklerine davet eden Tekirdağ Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Çerkezköy’den bayramlaşma programına katılacak olan vatandaşlar için kaymakamlık ve belediyeler tarafından araçların kaldırılacağını söyledi.

 

COŞKUYLA KUTLANACAK

Şimdiye kadar yapılan bayramların eskisinin tekrarı niteliğinde olduğunu söyleyen Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, “Bayram kutlamalarında monoton bir tören uygulaması vardı. Yeni yönetmelikle birlikte bayramlara çok sayıda vatandaşın katkı sağlaması, bayramların coşkuyla kutlanması esas alındı” dedi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın da 29 Ekim günü saat 19.00’da gerçekleştirilecek olan Kıraç konseri ile coşkuyla kutlanacağını ifade eden Büyükçelik, çocukların ve gençlerin geleceğin teminatı olduğunu vurgulayarak ailelerin bayramlaşma programlarına çocuklarını da getirmelerini istedi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10