Şehit aileleri ve gazilere bayram ziyareti

Tekirdağ’da mülki ve askeri erkan huzurevi sakinlerini ziyaret ederek onların bayramını kutladı.

Tekirdağ 28.10.2012 22:23:00 0
Şehit aileleri ve gazilere bayram ziyareti
EL ÖPÜP BAYRAM KUTLADILAR
Bayramın ilk günü gerçekleşen programa Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya sağlık sorunu nedeniyle katılamazken, protokol üyeleri huzurevi sakinlerinin tek tek ellerinin öperek onlarla bayramlaştı. Ziyarete Vali Vekili Ahmet Büyükçelik, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük, Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ve eşi, Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Yel ve eşi, İl Jandarma Komutanı Kazım Rıfkı Ayan ve eşi, İl Emniyet Müdür Vekili Bülent Şensoy, İl Müftüsü Mahmut Gürlen ile daire müdürleri katıldı.
 

HARÇLIK DAĞITTILAR

Kurban Bayramında Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar da yalnız bırakılmadı. Vali Vekili Ahmet Büyükçelik başkanlığında Tekirdağ mülki ve askeri erkânı Sevgi Evleri’ne Bayram ziyaretinde bulundu. Burada kalan çocukların Kurban Bayramlarını kutlayan protokol üyeleri çocuklara bayram harçlığı dağıtmayı da ihmal etmedi.
 

HASTALARA BAYRAM ZİYARETİ

Bayramda devlet hastanesi de ziyaret edildi. İl Sağlık Müdürü Dr. Mehtap Şen ve Başhekim Op. Dr. Cengiz Becerir tarafından karşılanan Vali Vekili Ahmet Büyükçelik başkanlığındaki mülki ve askeri erkân, bayramı hastanede yatakta geçiren hastaları ziyaret ederek onların bayramlarını kutladı. Hastalara acil şifalar dileyen Vali Vekili Ahmet Büyükçelik hastane çalışanlarının da kurban bayramını kutladı.
 

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ UNUTULMADI

Vali Vekili Ahmet Büyükçelik başkanlığındaki heyet, 17 Mart 2012 tarihinde Afganistan’da meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen Personel Binbaşı Serkan Doğan’ın Tekirdağ’da yaşayan annesi Sevinç Doğan ile 16 Ekim 2001 tarihinde Tokat İli Almus ilçesinde vatani görevini yaparken şehit düşen Jandarma Er Servet Güzelsoy’un ailesini de ziyaret etti. Heyet, 2001 yılında vatani görevini yaparken Şırnak ili Namaz Dağı mevkiinde mayın patlaması sonucu Gazi olan Er Erhan Meral’i de ziyaret ederek şehit aileleri ve gazilerin bayramını kutladı.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10