HEM’de kurslara ara verildi

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi binasında su taşkını nedeniyle oluşan hasarla ilgili temizlik ve dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Su taşkını nedeni ile HEM’deki kurslara ara verilirken, belde, köyle

Çerkezköy 2.11.2012 19:34:00 0
HEM’de kurslara ara verildi

 ELEKRİK TESİSATINI ELDEN GEÇİRİYORUZ

Su taşkınında kamu binaları arasında en fazla hasarın meydana geldiği yerlerden biri olan Halk Eğitim Merkezi Binası, bir haftadır sürekli temizlik ve tadilat yapılmasına rağmen henüz faaliyete geçirilemedi. Perşembe günü Belediye araçları vasıtasıyla içeride kalmış olan son su ve çamur birikintilerinin de temizlenip, binanın yıkandığını ifade eden Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Şenol Sinan Ekinci,  “Binanın içinin birkaç kez yıkanması sonucunda kurumasını bekliyoruz. Rutubet kuruduktan sonra gerek görülen duvar ve tavanları boyatacağız. Elektrik tesisatını da yeniden tadilata aldık. Bu çalışmalarımızı bitirebilmemiz için bir haftalık zamana ihtiyacımız var. Ancak bir hafta sonra merkez binamızda eğitime başlayabileceğiz” dedi.

 

MERKEZ BİNAMIZ HARİÇ, KURSLAR DEVAM EDİYOR

Merkez bina dışındaki kursların aksamadan devam ettiğini söyleyen Ekinci, “Kapaklı, Kızılpınar ve Veliköy’de biçki dikiş kurslarımız devam ediyor. Bunun yanında lise ve dengi okullara yönelik üniversiteye hazırlık kursları, orta okul öğrencilerine yönelik de Anadolu Liselerine hazırlık kurslarımız devam ediyor” dedi.

 

Haber / Asim YAVUZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10