RAM için imza topladılar

Çerkezköy’de Rehberlik ve Araştırma Merkezi açılması için vatandaşların düzenlenen imza kampanyasına katılmasını isteyen Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Ã??

Çerkezköy 2.11.2012 19:35:00 0
RAM için imza topladılar

 Çerkezköy Haber- Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak amacıyla yeni bir çalışmaya daha imza attı.



 

3 AY SONRASINA RANDEVU VERİLİYOR

Dernek olarak üyelerin ve ailelerinin rehabilitasyon merkezindeki hizmetlerden yararlanabilmeleri için Çorlu Rehberlik Araştırma Merkezi’nden çeşitli raporlar almaları gerektiğini ifade eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, “İlçemizdeki engelli arkadaşlarımıza söz konusu raporlar için Çorlu’da uzun zamana randevu veriliyor. Sorduğumuz zaman da çok yoğun olduklarını, ancak 3 ay sonraya gün verebileceklerini söylüyorlar” dedi.

 

DESTEK BEKLİYORUZ

Engelli vatandaşların raporlarını alabilmek için yaz kış demeden, özellikle ulaşım sorunları göz önüne alınmadan Çorlu’ya defalarca girmek zorunda kaldıklarına dikkat çeken Çetinkaya, “İlçemizde bu kurumun bir ihtiyaç olduğu apaçık ortadadır. Bu ihtiyaç ilgili kurumlara defalarca bildirildi fakat hala bir çözüm oluşturulamadı. Bu nedenle ilçemizde bir Rehberlik Araştırma Merkezi’nin açılması için imza kampanyası düzenlemeye karar verdik. Tüm vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

 


HER GÜN FARKLI BİR ÇALIŞMAYA İMZA ATIYORSUNUZ

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği imza kampanyasına Çerkezköy Belediye Başkanvekili Ahmet Azcan ve Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz de destek verdi. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin engellilerin hayatını kolaylaştırmak adına her gün farklı bir çalışmayla insanların karşısına çıktığını belirten Ahmet Azcan, “Yapılan çalışmalar engelli vatandaşlarımızın hayatını çok daha kolay hale getirmek adına yapılan çalışmalardır. Bu nedenle Hayrettin Çetinkaya başta olmak üzere bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10