Katil zanlısı oğlu çıktı

Kırklareli'nin Vize İlçesi'ne bağlı Kızılağaç Köyü'ndeki villasında geçen ay kanlar içindeki cesedi bulunan emekli 55 yaşındaki Sinan Terzi'nin, oğlu 25 yaşındaki Semih Terzi tarafından öldÃ?

Bölgede Gündem 8.11.2012 19:35:00 0
Katil zanlısı oğlu çıktı

 102 KEZ BIÇAKLAMIŞ

İstanbul'da yakalanarak gözaltına alınan ve sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenilen Semih Terzi ile beraberindeki kardeşi 22 yaşındaki Sercan Terzi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, yapılan otopside Sinan Terzi'nin 102 kez bıçaklandığı tespit edildi. Semih Terzi'nin ifadesinde, babasının vücuduna sapladığı 2 bıçağın kırıldığı ve 3'üncü bıçakla öldürmeye devam ettiğini söylediği öğrenildi.
 

3 AYRI BIÇAKLA BIÇAKLAMIŞ

Olay 10 Ekim günü Vize İlçesi'ne 21 kilometre uzaklığındaki 800 nüfuslu Kızılağaç Köyü'nde meydana geldi. İstanbul'da oturan Sinan Terzi, bahçe içindeki villasının tadilatı için Kızılağaç Köyü'ne geldi ve bir ustayla anlaştı. İddiaya göre, gece saatlerinde Semih Terzi ve kardeşi Sercan Terzi, arkadaşları E.V. ve E.T. ile İstanbul'dan tatil yapmak için kimsenin olmadığını düşündükleri köydeki villaya geldi. E.V. ve E.T. otomobilde beklerken, villaya giren 2 kardeş, karşılarında babalarını görünce şaşırdı. Semih ve Sercan Terzi kardeşler, babalarına, arkadaşlarıyla birlikte geldiklerini, villada birkaç gün geçirip dinlenmek istediklerini söyledi. Ancak baba Sinan Terzi buna izin vermedi. Bunun üzerine, baba ve 2 oğlu arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyüp kavgaya dönüşünce öfkeden deliye dönen Semih Terzi, babasını defalarca bıçaklayarak öldürdü. Ardından iki kardeş ve arkadaşları geldikleri otomobille köyden ayrılıp İstanbul'a döndü.
 

BİR AYLIK TAKİP

Sabah tadilat için villaya gelen usta, Sinan Terzi'yi kanlar içinde yerde yatarken görünce durumu jandarmaya bildirdi. Olaydan sonra araştırma başlatan jandarma, Sinan Terzi'nin 2 oğlunun ortadan kaybolduğunu tespit edince 2 kardeş, cinayet şüphelisi olarak aranmaya başlandı. Yaklaşık bir aydır devam eden çalışma ve teknik takibin ardından, önceki gün E.V. ve E.T. ile birlikte anne L.T. ve 2 kardeş İstanbul'da gözaltına alınarak Vize'ye getirildi. İfadeleri alınan E.V., E.T. ve anne L.T. serbest bırakılırken, Semih ve Sercan Terzi kardeşler, tutuklanarak Kırklareli Cezaevi'ne konuldu.
 

Haber / Cihangir ARIK


0282 726 91 91
0282 747 65 10