Temiz çevre için çalışıyoruz

Aka Koleji Anaokulu öğrencileri, Çevre ve geri dönüşüm konularında yapılan faaliyetler hakkında bilgi almak amacıyla dün Tekirdağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nü ziyaret ett

Tekirdağ 14.11.2012 21:01:00 0
Temiz çevre için çalışıyoruz
ÇİZGİ DİLM EŞLİĞİNDE SUNUM
Trakyakent Salonu’nda gerçekleştirilen bilgilendirme eğitiminde miniklere, çizgi film eşliğinde ambalaj atıkları, atık piller, bitkisel atık yağlar ile elektrikli ve elektronik atıklar hakkında bilgi verildi. Bu atıkların ayrı toplanması gerektiğini ve geri dönüşümün önemli olduğunu belirten Çevre Mühendisi Sadettin Arat, konuyla ilgili sunum yaptı.
 

HEDİYE SETİ DAĞITILDI

Uygulamalı eğitim sonunda öğrencilere boyama kitabı, atık pil kutusu, bayrak, not defteri ve broşürlerden oluşan hediye seti dağıtıldı. Anaokulu öğrencilerinin bu yaşta çevre bilincine sahip olduğunu görmenin çok mutluluk verici olduğunu ifade eden Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, atıkların geri dönüşümüne her vatandaşın önem vermesi gerektiğini vurgulayarak “Geleceğimiz olan çocuklarımıza daha temiz bir çevre bırakmak için çalışıyoruz” dedi.
 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10