Gazi polise ziyaretçi akını sürüyor

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Çerkezköy Halk Minibüsleri Kooperatif Başkanı İlhami Yörük, Çorlu şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdu

Çerkezköy 14.11.2012 21:06:00 0
Gazi polise ziyaretçi akını sürüyor
HER ZAMAN YANINDAYIZ
Zafer Erdinç’e geçmiş olsun temennisinde bulunan oda başkanları bir daha böyle olayların yaşanmamasını temenni etti. Başkan Yaşar Kuş, Zafer Erdinç’in Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünde terörle mücadele biriminde yıllarca özveriyle görev yapan başarılı bir polis memuru olduğunu ve böyle memurların her zaman yanlarında olduklarını belirterek “Bundan sonra da kendilerinin yanında olacağız. Her türlü desteği vereceğiz” dedi.
 

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten dolayı oda başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden polis memuru Zafer Erdinç sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek “19 Ekim’de operasyonda sol ayağıma şarapnel parçası girdi. Hakkari Devlet Hastanesi’nde ilk tedavimin ardından Çorlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildim. Sol ayak eklem bölgesinden 5 saatlik bir operasyon geçirdim. Şu anda iyiye doğru gidiyorum” dedi.
 

HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ

Hakkari Kırıkdağ köyü yakınlarında Kurban Bayramı öncesinde yola döşenen mayının patlaması sonucu 3 özel harekat polisinin şehit düştüğü saldırıda yaralanan polis memuru Zafer Erdinç’e geçmiş olsun ziyaretinde oda başkanları adına kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, “Bizlerin güvenliği için dağlarda operasyonlara katılan ve yaralanan polislerimize sahip çıkmak bizlerin görevidir. Aynı şekilde şehit polislerimizin ailelerine de yardım ve destek olmak görevimizdir. Zafer kardeşimize maddi manevi her türlü desteğe hazırız. Bu tür olayların artık yaşanmamasını istiyoruz.Temennimiz terör belasının bir an önce kökünün kazınmasıdır” diye konuştu.
 

Haber / Cem BÜLBÜL 

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10