Merhaba Hayat

Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, başlatılan ‘Merhaba Hayat’ projesi kapsamında, her doğan bebeğin ailesine hediye sepeti ve tebrik mesajı gönderiyor.

Bölgede Gündem 18.11.2012 15:01:00 0
Merhaba Hayat
AİLELERİ HASTANEDE ZİYARET ETTİ
Eşi Figen Çağlayan ile birlikte önceki gün Kırklareli Devlet Hastanesi’ne giden Başkan Çağlayan, Cüneyt-Sevcan Aydoğan çifti ile Seda- Suat Canbazoğlu çiftinin dünyaya merhaba diyen bebeklerini ziyaret etti. İlk olarak Aydoğan ailesinin Cengiz ismini verdiği bebeği ziyaret eden Çağlayan, bebeğin sağlık durumu hakkında hastane çalışanlarından bilgi aldı. Aile ile sohbet eden Çağlayan ve eşi, yaşamın her anında vatandaşların yanında olmaya çalıştıklarını, acıları da sevinçleri de birlikte yaşamak gerektiğini belirtti.
 

HEDİYE PAKETİ DAĞITILDI

Başkan Cavit Çağlayan daha sonra Seda,-Suat Canbazoğlu çiftinin Recep ismini verdiği bebeğini ziyaret etti. Ailelere hediye paketi veren Çağlayan, “İlimizde yeni başlatmış olduğumuz proje ile dünyaya gelen bebeklerimizin ilk anda ihtiyaçlarını karşılayabilecek hediye paketleri hazırlatıp ailelerine gönderiyorum. Umuyorum ki yeni doğan bireyler Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinin izinden emin adımlarla yürüyecek, vatana ve millete hayırlı evlatlar olacaktır” dedi.
 
 

Haber / Ahmet KILAVUZ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10