Cumhuriyet Şöleni’ne katıldılar

Tekirdağ Belediyesini temsilen Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Rüya Yılmaz ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Nurcan Ildız, KKTC Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Dairesi

Tekirdağ 19.11.2012 16:33:00 0
Cumhuriyet Şöleni’ne katıldılar
UÇAK GÖSTERİLERİ İLGİYLE İZLENDİ
15 Kasım 1983’te kurulan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 29. yılı dolayısıyla düzenlenen ve ülke genelinde her gün başka bir şehirde kutlanacak olan Cumhuriyet Şöleni’nin ilk töreni Lefkoşa’da yapıldı. KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, TBMM’yi temsilen Mustafa İsen, Türkiye Başbakanlığını temsilen Bakan Beşir Atalay, KKTC Başbakanı Esen Küçük, Üst düzey askeri yetkilileri ve KKTC Protokolü ile halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirilen Resmi Geçit Töreninin ardından Türk Hava Kuvvetleri paraşütçüleri ve jet uçaklarının gösterileri ilgiyle izlendi.
 

ZİYARET ETTİLER

Cumhuriyet Şöleni organizasyonundan sorumlu KKTC Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu’nu ziyaret eden Doç. Dr. Rüya Yılmaz ve Nurcan Ildız, Tekirdağ Belediyesi adına Eroğlu’na hediye sundu. Müdür Eroğlu, Cumhuriyet Şölenine ilk kez katılımından dolayı Tekirdağ Belediyesi’ne teşekkür etti ve Belediye Halk Oyunları ekibini aralarında görmekten mutluluk duyduklarını belirtti.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10