Yeterli çoğunluk sağlanamadı

Çerkezköy Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda dün saat 14.00’da yapılması planlanan Kent Konseyi 6. Genel Kurul Toplantısı, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için yapılamadı. Toplantı 27 Kasım

Çerkezköy 20.11.2012 20:21:00 0
Yeterli çoğunluk sağlanamadı

GELECEK HAFTA YAPILACAK

Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli, konsey üyelerinin, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlene “Dünden Bugüne Çerkezköy” konulu programda bulunmaları nedeni ile yeterli sayıya ulaşamadıklarını ifade eden Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli “Genel kurul için, sizlerin davetini, yine sizlere ulaştırmaya çalışarak 6. Genel kurulumuzu gerçekleştirmeye çalıştık. Ne var ki, yeterli sayıya ulaşabilmiş değiliz.  Tarih değiştirme şansımız yok. Bu da bizim şansızlığımız. Hizmet yapmak için ve daha iyi yaşanabilir Çerkezköy yaratmak için, bu hissi duyup buraya gelmeniz, Çerkezköy için takdire şayan davranıştır” dedi.  

 

ÖNEMLİ OLAN HİZMET AŞKIDIR

“Daha güzel yarınların sağlanabilmesi için, iki üç toplantıda düşlediklerimizi sağlayabileceğimizi zannetmiyorum” diyen Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli  “Ama önemli olan hizmet aşkıdır. Kent konseylerinin, ne olduğunu bilmektir. Çünkü kent konseyi kuruluş değildir. Resmi devlet dairesi ve siyasi bir düşünce akımı da değildir. Kent konseyi bunların hepsinin bütünüdür. Kent konseyinin felsefesinin içinde, değerlerin hepsi vardır. Bugün,  “Dünden Bugüne Çerkezköy”  toplantısının yapılacağını bilmiyorduk.  İki gün önce öğrendik. Genel kurulumuzu aynı saatte gelecek hafta salı gününe ertelemek durumundayız. Sizleri ve gelemeyen dostlarımızı gelecek salı günü bir daha bekliyoruz. Anlatacağımız çok güzel projelerimiz olacak. Bu güzel kentimize, fikirlerinizle katkıda bulunmanız için mazeretsiz olarak gelecek hafta sizleri bekliyoruz. 6. Kurul toplantımızı şansa bırakmayacağız ve üyelerimizin hepsinin toplanmasını sağlayacağız” ifadesini kullandı.

 

 Haber / Asim YAVUZ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10