Sitespor Sanayispor’a mağlup oldu

Süper Amatör Lig ilk hafta karşılaşmasında evinde Çorlu Sanayispor’u konuk etti. Rakibi karşısında çok iyi bir oyun ortaya koyan Sitespor istediği gol ve golleri bulamadı. Rakibinin ilk devre gelen kontra atak g

21.11.2012 17:34:00 0
Sitespor Sanayispor’a mağlup oldu

 Çerkezköy Haber - Süper Amatör Lig’de üst sıraları hedefleyen Sitespor ilk hafta karşılaşmasında evinde Çorlu Sanayispor’a mağlup oldu.

 

13.00’DE BAŞLADI

Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda Pazar günü saat 13.00’de 0oynanan karşılaşmaya Sitespor Rahmi, Volkan, Sefer, Cihan, Fevzi, Semih, Fırat, Utku, Erdoğan, Olcay ve Rıdvan ilk on biri ile sahaya çıkarken, konuk ekip Çorlu Sanayispor ise Sait, İlker, Samet, Mehmet, Tolga, Mecnur, Abdullah, Sezer, Semih, Sultan, Adem kadrosu ile mücadele etti.
 

SİTESPOR ETKİLİ BAŞLADI

Karşılaşmaya etkili başlayan temsilcimiz Sitespor ilk dakikalardan itibaren rakip kaleyi abluka altına aldı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan temsilcimiz Erdoğan ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Konuk ekip Çorlu Sanayispor ise Sitespor’un üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklarla cevap vermeye çalıştı.
 

KONUK EKİP ÖNE GEÇTİ

Sitespor gol için geldiği dakikalarda kalesinde şok bir gol gördü. Karşılaşmanın 25.dakikasında sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Abdullah düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Çorlu Sanayispor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koymasına rağmen kalesinde gördüğü şok golle oyun disiplininden kopmamaya çalışan Sitespor ilk devre tamamlanmadan beraberlik için rakip kaleye yüklenmeye çalıştı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre konuk ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 

1-0 MAĞLUP OLDU

Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan Sitespor ikinci devrede de ilk devredeki oyununu ortaya koydu. Rakip kaleye beraberlik için gelen Sitespor bir türlü rakip savunmayı ve kaleci Sait’i geçemedi. Rakibine oranla daha baskılı ve kontrollü bir oyun sergileyen Sitespor ilerleyen dakikalara doğru sağlı sollu ataklar geliştirmesine rağmen golü bulamadı. Son dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada konuk ekip Çorlu Sanayispor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10