Sıkıştığı araçtan çıkartılan yaralı, kurtarılamadı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde dün saat 15.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında bir kişi araçta sıkışarak hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 3 kişi de hastaneye kaldırılarak tedavi a

Çerkezköy 22.11.2012 20:46:00 0
Sıkıştığı araçtan çıkartılan yaralı, kurtarılamadı

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre dün saat 15.30 sıralarında, Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan Caddesi üzerinde seyir halinde olan Orhan Ergülmüz'ün kullandığı 59 UZ 924 plakalı araç ile Ulusoy Caddesi’nde seyir halinde olan Ayhan Morgöz’ün kullandığı 34 TS 5081 plakalı araç kafa kafaya çarpıştı.

 

KAZADA 4 KİŞİ YARALANDI

Orhan Ergülmüz ve yanında bulunan arkadaşı Selim Kurt kazada hafif yaralanırken, diğer araçta bulunan sürücü Ayhan Morgöz de kazayı küçük sıyrıklarla atlattı. Orhan Ergülmüz ve Selim Kurt olay yerine gelen Özel Çerkezköy Hastanesi ambulans ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
 

ARAÇTA SIKIŞTI

Kazada Ayhan Morgöz’ün kullandığı araçta sıkışan Yeliz Aydost da, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı aracın kapısı kesilerek araçtan çıkarıldı.
 

HAYATINI KAYBETTİ

Yeliz Aydost’a ilk müdahale olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri tarafından yapıldı. Ambulansla hastaneye kaldırıldığı sırada kalbinin durmasıyla kalp masajı yapılarak hayata döndürülen ve hayati tehlikesinin devam etmesi dolayısıyla en yakın hastane olan Özel Optimed Hastanesi’ne kaldırılan Aydost, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 

YOL TRAFİĞE KAPANDI

Kaza sonucu yol trafiğe kapanırken, yaralıların hastaneye kaldırılmasının ve araçların olay yerinden çekiciler vasıtasıyla kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
 
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10