Pera’dan öğretmenlere pastalı kutlama

Pera Villa Pastaneleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Mali İşler Müdürü Sadık Anagök ve Şube Müdürü Orhan Özer ile birlikte Çerkezköy ve Kapaklı’daki okulları ve dershaneleri ziyar

Çerkezköy 23.11.2012 20:43:00 0
Pera’dan öğretmenlere pastalı kutlama

 Çerkezköy Haber - Pera Villa Pastaneleri yetkilileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Çerkezköy’de ve Kapaklı’da eğitim öğretim veren öğretmenleri ziyaret etti.

 

OKULLARA VE DERSHANELERE TEK TEK KİTAP PASTA DAĞITTILAR

İlk olarak Pakize Narin Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Pera Pastaneleri Şube Müdürü Orhan Özer ve Sadık Anagöz, okulda bulunan öğretmenlerin öğretmeler gününü kutlayarak günün anısına kitap şeklindeki pasta hediye etti. Gün boyunca Çerkezköy ve Kapaklı’da bulunan okulları ve dershaneleri tek tek gezen Pera Pastanesi yetkilileri kitap pastaları okul yetkilerine teslim ettiler. Öğretmenliğin emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen bir meslek olduğunu ifade eden Pera Pastaneleri Şube Müdürü Orhan Özer “Öğretmenlik öğreten ve öğrenen arasında güven ve sevgi ilişkisine dayanan bir meslektir. Bu açıdan bakıldığında öğretmenlik, en onurlu mesleklerden biridir. Başöğretmen Atatürk'ün yol göstericiliğinde geleceğimize yön veren, her zaman sevgiyle andığımız, saygın kişilikleriyle yüreklerimizde yaşattığımız öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü'nü içten duygularla kutluyoruz” diye konuştu.
 

KAPAKLI’DA Kİ OKULLARI DA UNUTMADILAR

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren öğretmenler de ziyaretlerinden ve jestlerinden dolayı Pera Villa Pastaneleri yetkililerine teşekkür etti. Pera Villa Pastaneleri Kapaklı Şubesi ise Mali İşler Müdürü Sadık Anagök ile birlikte beldede bulunan okullara giderek eğitim veren okullara pasta jestinde bulundu.
 

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Pera Villa Pastaneleri işletmecisi Şahin Aktürk de bu kutsal görevi yerine getiren tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak “Öğretmenler, yarınlarımızı emanet ettiğimiz çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştiren, ülkemizin aydınlık geleceği için özveriyle çalışan çok kutsal ve onurlu bir mesleği icra eden kişilerdir. Mustafa Kemal Atatürk; “Milletleri kurtaranlar; yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden yoksun bir millet; henüz millet adını almak kabiliyetini kazanmamıştır” dedi.
 
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10