Öğretmenler yemekte bir araya geldi

Veliköy Çok Programlı Lisesi öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla önceki gün Golden Palas Otel’de düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Çerkezköy 26.11.2012 18:51:00 0
Öğretmenler yemekte bir araya geldi
YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER
Önceki akşam saat 20.00’da düzenlenen yemekte konuşan Veliköy Çok Programlı Lisesi Müdürü Muzaffer Arslan, öğretmenliğin insanlık tarihinin en anlamlı ve ölümsüz mesleği olduğunu vurguladı. Arslan, öğretmenin vazifesinin, gücü nispetinde erdemli toplum gayretine katkı sağlamak olduğunu söyledi. 
 

YARATILMIŞLARIN EN SEÇKİNİDİR

Öğretmenlerin, çocukların geleceği için her türlü fedakarlığı gösterdiğini ifade eden Arslan, insanın, yaratılmışların en seçkini, en donanımlısı, en bilinçli olduğunu ve ama aynı zamanda en vahşi, en acımasız, en anlaşılmaz davranışların da sahibi olduğunu belirterek “Onun için insan hayatında eğitim; davranışları doğru yönlendirmede ve diğer hemcinslerinin haklarına tecavüz etmesinin engellenmesinde birinci derecede etkilidir” dedi. 
 

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADILAR

Yenilen yemeğin ardından öğretmenler gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlenirken, neşeli parçalarla coşarak tempo tuttular. Okul idaresi tarafından düzenlenen yemeğe okul müdürü Muzaffer Arslan, müdür baş yardımcısı Zeki Bayram ve öğretmenler katılırken, öğretmenler düzenlenen yemekte gönüllerince eğlenerek Öğretmenler Günü’nü kutladılar.
 
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10