Belediyeden okula sıra yardımı

Çerkezköy Belediyesi tarafından, sel felaketinde büyük zarar gören ve birçok sınıfı kullanılamaz hale gelen 75. Yıl İlköğretim Okulu’na sıra yardımında bulunuldu. Belediye tarafından alınan

Çerkezköy 27.11.2012 19:22:00 0
Belediyeden okula sıra yardımı

 Çerkezköy Haber – Kurban Bayramı öncesinde yaşanan sel felaketinin ardından bir yandan selzede vatandaşların yaralarını sarmaya çalışan Çerkezköy Belediyesi, bir yandan da selde zarar gören okullara yardımlarını sürdürüyor.

 

BELEDİYEDEN OKULA 100 SIRA

Sel felaketi nedeniyle sudan zarar gören 75. Yıl İlköğretim Okulu’na Çerkezköy Belediyesi tarafından sıra yardımında bulunulurken, temin edilen 100 sıra önceki gün okula teslim edildi.
 

TEŞEKKÜR ETTİ

Belediyenin eğitim konusunda her zaman duyarlı olduğunu ve desteklerini sürdürdüğünü ifade eden 75. Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Burhan Açıkgöz, yaptığı incelemede okulun eksikliklerini gören ve yardımda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür etti.
 

TADİLAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Sel felaketi nedeniyle bazı sıraların zarar gördüğünü söyleyen Açıkgöz, zarar gören sıraların tamir edilip boyatıldıktan sonra diğer sınıflarda kullanılacağını söyledi. Okulun selde zarar gören diğer kısımlarında tadilat çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Açıkgöz, sular altında kalan sınıfların temizliği sürecinde okulun kütüphane ve laboratuarında öğrenim görmeye başlayan öğrencilerin sınıflarına geri döndüğünü belirtti.
 
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10