Mekansızlara mekan oldu

Çorlu’da bir süre önce Çorlu Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği tarafından işletildikten sonra Çorlu Belediyesi’ne tahsis edilen park alanı alkoliklerin ve kimsesizlerin mekanı haline geldi.

Çorlu 1.12.2012 00:51:00 0
Mekansızlara mekan oldu

 Çorlu’da bir süre Çorlu Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği tarafından işletilen ve daha sonra Çorlu Belediyesi’nin taraftar derneklerine tahsis edilen parklardan çıkarma kararının ardından dernek tarafından boşaltılan park alanı mekansızların mekanı haline geldi. Park alanı içerisindeki kapalı alana kimin girip kimin çıktığının belli olmadığını belirten çevre sakinleri yaşadıkları soruna çare üretilmesini istediler.

 

VATANDAŞ TEPKİLİ

Alanın çevre sakinlerinin kullanımına sunulması gerektiğini kaydeden vatandaşlar, "Park alanı yeşil alan olarak yeniden düzenlenmelidir ve çocuklarımız için oyun alanı olmalıdır.
Bizler de gönül rahatlığı ile hem çocuklarımızı gönderebilmeli hem de ailece gelebilmeliyiz. Ancak bu pek mümkün olmuyor. Şehir merkezinde yanından her gün yüzlerce kişini gelip geçtiği, çevresinde onlarca ikamet bulunan bu alan ne yazık ki mekansızların mekanı haline geldi" diye konuştular.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10