Karagöz, “Utanılacak bir şey yok”

Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Merkezi’nin açıldığından bölgedeki pek çok engelli ailesinin haberdar olmadığını söyleyen Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz,

Çerkezköy 1.12.2012 00:52:00 0
Karagöz, “Utanılacak bir şey yok”

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz, eşi Müjgan Karagöz ile birlikte önceki gün Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği ile Saray Engelliler Derneği’ne ziyarette bulundu.

 

YEMEK VE SERVİS HİZMETİ DE VERİYORUZ

Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, ziyaretlere Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği’nden başladı. Burada Dernek Başkanı Ali Karaca’dan engellilerin sıkıntıları ile ilgili bilgiler alan Serkan Karagöz ve Müjgan Karagöz, daha sonra ise Saray Engelliler Derneği’ni ziyaret etti. Saray’daki engellilere de merkez hakkında bilgi vererek engelli öğrencileri bu merkeze yönlendirmelerini isteyen Serkan Karagöz, Saray’daki engelli ailelerinin Çerkezköy’de açılan okuldan haberdar olmadığını, okulun yemek ve servis hizmeti de verdiğini ifade etti.
 

ONLAR DA ALLAH’TAN GELİYOR

Büyükyoncalı Belediyesi yetkililerine de merkezle ilgili bilgi veren Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, “Engellilerin listelerini aldık. En kısa zamanda onlara ulaşmaya çalışacağız” dedi. Engelli ailelerinin bazılarının utandıkları için çocuklarını gizlediğini söyleyen Karagöz çifti, “Ortada utanılması gereken bir durum yok. Onlar da Allah’tan geliyor. Çekinmeden evlatlarının sorunlarını bizlerle paylaşabilirler” ifadelerini kullandı.  
 

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10