Tekirdağspor İncirlispor’u farklı geçti

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Tekirdağspor Cumartesi günü evinde İstanbul temsilcisi İncirlispor’u konuk etti. Rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyan Tekirdağspor Birol(2) ve Bülent’in

3.12.2012 00:42:00 0
Tekirdağspor İncirlispor’u farklı geçti

 Çerkezköy Haber - Ligde üst sıraları hedefleyen Tekirdağspor hafta sonunda evinde konuk ettiği rakibini farklı geçmesini bildi.

 

14.00’DE BAŞLADI

Tekirdağ 13 Kasım Stadyumu'nda saat 14.00’de oynanan karşılaşmayı Kulüp Başkanı Gürsel Erbap. Yönetim Kurulu üyeleri Refik Akçakaya. Ünal Günay. Emin Benan Utku izledi. Karşılaşmayı Mustafa Helvacıoğlu yönetirken, yardımcılıklarını ise Yakup Olğar, Hasan Okan Baylan ve Fırat Emre Kırdar yaptı. Karşılaşmaya Tekirdağspor İlker, Şener, Özkan, Burak, Zihni, Taygun, Salih, Adem, Nazım, Bülent, Birol ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip İncirlispor ise Hamdi, Sinan, Batuhan, Baykal, Barış ,Onur, Kaya, Hatip, Aydın, Hüseyin, Hakan kadrosu ile çıktı.
 

TEKİRDAĞSPOR BİROL İLE ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmaya konuk ekip İncirlispor başlarken, ilk dakikalar karşılıklı ataklarla geçildi. İlk dakikalarda ataklarını tamamen rakip kalede hızlandıran Tekirdağspor arzuladığı gole karşılaşmanın 8.dakikasında ulaştı. Kaleci Hamdi’nin hatasını iyi değerlendiren Birol kaptığı topla kaleciyi çalımlayarak topu ağlarla buluşturdu. 9.dakikada ise İncirlispor’da Aydın’ın yerine Naci oyuna dahil oldu. 11.dakikada İncirlispor'da Kaya'nın ceza sahası içine gönderdiği topu Şener kafa vuruşuyla uzaklaştırdı. 13.dakikada İncirlispor atağından sol kanattan açılan ortada Hüseyin topa dokunamadı.
 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

22.dakikada gelişen Tekirdağspor atağında ceza sahası dışında topla buluşan Adem’in vuruşunu kaleci Hamdi kontrol etti. 27.dakikada Adem'in sağ kanattan ceza sahası içine ortasında Bülent'in sert kafa vuruşunu son anda kaleci Hamdi kornere çeldi. İlk devre tamamlanmadan beraberlik için yüklenen İncirlispor kalan dakikalarda istediği golü bulamadı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Tekirdağspor ilk devreyi 1-0 öne geçirdi.
 

FARK İKİYE ÇIKTI

Karşılaşmanın ikinci devresine her iki ekipte oyuncu değişiklikleri ile başladı. Tekirdağspor’da Taygun’un yerine Cevdet girerken, İncirlispor’da ise Batuhan’ın yerine Gökhan girdi. İkinci gol için ataklarını sıklaştıran Tekirdağspor 47.dakikada farkı ikiye çıkardı. Birol'un ceza sahası içinde verdiği topa müsait pozisyonda topa vuramayan Bülent, pozisyonun devamında topu yerden düzgün bir vuruşla filelere gönderdi. Karşılaşmanın 54.dakikasında Birol’un sol kanattan gerçekleştirdiği sert vuruşu kaleci Hamdi kontrol etti
 

ÜÇ PUAN İLE TAMAMLADI

Ataklarını sıklaştıran Tekirdağspor üçüncü gole 67.dakikada Birol ile ulaştı. Sol kanattan etkili çıkan Tekirdağspor’da Nazım’ın ortasını iyi takip eden Birol müthiş bir kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek farkı üçe çıkardı. Gelen golün ardından çok rahatlayan Tekirdağspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Tekirdağspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10