Küçük ressam ödüllendirildi

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi tarafından Çorlu’da düzenlenen resim yarışmasında birinci olan Çerkezköylü Dilara Kaplan için ödül töreni düzenlendi.

Çerkezköy 3.12.2012 01:56:00 0
Küçük ressam ödüllendirildi

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy BSH Ev Aletleri Fabrikası’nda çalışan Ersan Kaplan’ın kızı Dilara Kaplan için tertip edilen Ödül Töreni önceki gün saat 10.30’da Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’nde yapıldı.

 
ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
Dialara Kaplan için organize edilen Ödül Töreni’ne Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan ve Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel de katıldı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçe genelinde düzenlenen resim yarışmasında birinci olduğunu söyleyen Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, küçük Dilara’yı tebrik ederek bu alandaki başarılarının devamını diledi.
 
KAVLAK’TAN SÜPRİZ
Ödül Töreni’nde oldukça mutlu olduğu gözlenen küçük ressam Dilara Kaplan’a bir sürpriz de Türk-İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak’tan geldi. Kavlak, Dilara Kaplan’a başarısından dolayı çanta ve hesap makinesi gönderdi. Kavlak’ın gönderdiği hediyeler küçük ressama Kaymakam Ayhan Bayhan ve Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel teslim etti. Murat Koçak da Dilara Kaplan’a bir kitap hediye etti. Çorlu 75. Yıl Mükerrem Ali Kaya İlköğretim Okulu’nda 4. sınıfta eğitim gören Dilara Kaplan, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak’a gönderdiği hediyelerden dolayı teşekkür etti.
 
GURUR DUYUYORUM
Çerkezköy BSH Ev Aletleri Fabrikası’nda çalışan baba Ersan Kaplan, başarısından dolayı kızıyla gurur duyduğunu belirtirken, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Türk-İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ve Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’a da ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.
 
 
Haber Merkezi

0282 726 91 91
0282 747 65 10