ÇTSO Lisesispor’dan dört transfer

Bu yıl Bölgesel Lig’de ilk kez mücadele edecek olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesispor Voleybol Takımı yeni sezona yaptığı antrenmanlarla hazırlanıyor. Transfer çalışmalarını sürdü

9.12.2012 18:37:00 0
ÇTSO Lisesispor’dan dört transfer

 Çerkezköy Haber - 2012 yılında kurulan ve bu yıl ilk kez Bölgesel Lig’de mücadele edecek olan ÇTSO Lisesispor şampiyonluk hedefliyor

 

“ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ”

Bölgesel Lig’in yeni ekiplerinden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesispor Voleybol Takımı yeni sezon hazırlıklarını Antrenör Kürşat Karayurt nezaretinde gerçekleştiriyor. 3.Lig parolası ile lige başlayacaklarını ifade eden Antrenör Karayurt “ Bölgesel Lig A Grubu’nda Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okulu Voleybol Takımı, Hayrabolu Kültür Sanat Voleybol Takımı ve Lüleburgaz Balkanspor Voleybol Takımı ile grupta ilk iki mücadelesi vereceğiz” diye konuştu.
 

“DÖRT OYUNCUYU KADROMUZA KATTIK”

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden ÇTSO Lisesispor Voleybol Takımı Antrenörü Karayurt “ Kadromuzda okul öğrencilerimizden Tuğçe Bektaş, Selen Karaçam, Seray Karaçam, Betül Sözen, Eda Kosva, Türkez Günal, Eda Toptaş, Ece Kandemir yer alıyor. Transfer çalışmalarımızda tüm hızıyla devam ediyor. Eksik gördüğümüz yerlere dört transfer gerçekleştirdik. Çorlu Emniyetspor’dan pasör Ezgi Gül, Çanakkale Bayramiçspor’dan libero Mehlika Zorluer, Silivrispor’dan smaçör Sinem Simge ve İzmir Gelişim Koleji’nden smaçör Tuğçe Arkan’ı kadromuza dahil ettik” dedi.
 

“TAKIMA DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ”

Haftanın beş günü yaptıkları antrenmanlarla yeni sezona hazırlandıklarını ifade eden Karayurt “ Haftanın dört günü okulumuzun spor salonunda, bir günde Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Genç Takımdaki oyuncularımızı da antrenmanlara dahil edip onların tecrübe kazanmasını sağlıyoruz. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası takımımıza destek verdi. Ayrıca Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’de takımın malzemelerinin alınmasında maddi destek sağlamıştır. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve ÇTSO yönetimine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10