Yasa ülkeyi bölmek için hazırlanmış

Tekirdağ’ın tüm ilçelerinde geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen İstişare Toplantıları’nın değerlendirmelerini yapmak amacı ile tüm ilçeleri dolaşan Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ

Çerkezköy 9.12.2012 19:09:00 0
Yasa ülkeyi bölmek için hazırlanmış

 Çerkezköy Haber - Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan ve İl Yönetim Kurulu üyeleri dün saat 14.00’da MHP İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

 

DEĞERLENDİRME YAPACAĞIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, “Geçtiğimiz hafta Çerkezköy ilçe ve belde teşkilatları ile istişare toplantımızı yapmıştık. Bugün de il başkanımızın katılımı ile istişare toplantımızın değerlendirmesini yapacağız. Kendileri ilçe teşkilatımızın faaliyetlerini denetleyecekler” diye konuştu.
 

TÜM TEŞKİLATLARI DOLAŞACAĞIZ

Tekirdağ’daki tüm ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, yapılan faaliyetleri kontrol etmeyi amaçladıklarını söyleyen MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan, “Ziyaretimizde ayrıca yaklaşan yerel seçim hazırlıkları hakkında da konuşacağız. Büyükşehir yapılanması kapsamında 2’ye bölünen Çerkezköy’ün değerlendirmesini yapacağız. Seçim altyapı çalışmaları çerçevesinde yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunacağız. Bu ziyaretlerimizi 9 ilçemizde de gerçekleştireceğiz” dedi.
 

SEÇİM ÇALIŞMALARI 3 ETAPTAN OLUŞACAK

MHP İl Teşkilatı olarak yerel seçimler için aday çalışmalarına başlamadıklarını söyleyen İl Başkanı Enes Kaplan, “Seçim çalışmalarımızı 3 etapta gerçekleştireceğiz. İlk olarak seçim altyapı çalışmalarımızı tamamlayacağız. 2. etapta aday tespit çalışmalarımızı gerçekleştirecek ve son etapta da seçimleri kazanmamız halinde yapacağımız icraatlar hakkında halkı bilgilendireceğiz” ifadelerini kullandı.
 

YAPTIRIM GÜCÜMÜZ YOKTU

Çerkezköy, Çorlu ve Saray’ın Kurban Bayramı arifesi yaşanan sel felaketinden büyük ölçüde etkilendiğini anımsatan İl Başkanı Kaplan, “Tüm afet bölgelerimizi milletvekilimiz Bülent Belen ve ilçe başkanlarımızla birlikte dolaştık. Yaptırım gücümüz olmadığı için yalnızca notlarımızı aldık ve yapılması gerekenler hakkında fikirler oluşturduk” şeklinde konuştu.  
 

KOMİK BİR RAKAM

Afet sonrası selzede vatandaşlara yapılan yardımların kesinlikle yetersiz olduğunu vurgulayan Enes Kaplan, “Devlet selzedelerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamalıydı. Fakat bunun yerine vatandaşlara 500’er TL vermekle yetindi. Üstelik bu para herkese de verilmedi” dedi ve 500 TL gibi komik bir rakamın, kimsenin yarasını saracak bir rakam olmadığını ifade etti.  
 

CİDDİ SORUNLAR YAŞANACAK

Büyükşehir oluşumuna MHP olarak en başından beri karşı çıktıklarını söyleyen İl Başkanı Enes Kaplan, “Köy ve beldeler kapatılmamalıydı. Bu yasa insanları kutuplaştırmak ve ülkeyi bölmek adına hazırlanan bir yasadır” dedi. Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasının ardından kapatılan belde ve köylerin hiçbir şekilde hizmet alamayacağını savunan Enes Kaplan, “Tekirdağ Merkez’den Karlıköy’e Pınarça’ya nasıl hizmet götürülecek? Bu bölgelerde ciddi sorunlar yaşanacak” ifadelerini kullandı.
 

BASINA KAPALI GERÇEKLEŞTİ

Toplantının bundan sonraki kısmı basına kapalı gerçekleşti. Toplantıya MHP İl Başkanı Enes Kaplan ve MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu’nun yanı sıra MHP Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, MHP İl Yönetimi, MHP Çerkezköy İlçe Yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10