Hema standına yoğun ilgi

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) 6-8 Aralık tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdiği 'Türkiye İnovasyon Haftası”na katılan Hema Endüstri A.Ş. standı katılımcıla

Çerkezköy 11.12.2012 17:56:00 0
Hema standına yoğun ilgi
ETKİLİ BİR GÜNDEM OLACAK
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı "Türkiye İnovasyon Haftası” etkinliği uluslar arası Ar-Ge profesyonellerinin yanı sıra, Türkiye’deki Ar-Ge Merkezleri, Teknoparklar, Üniversitelerden katılımcılarla gerçekleştirildi. Açılış konuşmasında İnovasyon Haftası’nın önemine değinen Erdoğan, 3 gün boyunca yapılacak müzakereler, istişareler ve sunumların yanında, sergiler, ziyaretler, buluşmalar, projeler sayesinde inovasyon konusunun etkili bir gündem maddesi olacağına inandığını kaydetti .
 

YENİ SERİLERDE KULLANILACAK

İnovasyon konusunda ülke genelinde farkındalık yaratmak ve bu alanda çalışmalar yapan tüm tarafları bir araya getirerek sinerji oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, tasarımı ve imalatı Hema Endüstri A.Ş. Ar-Ge Merkezi’nde yapılan “Traktörler İçin Otomatik Dümenleme Sistemi” de tanıtıldı. Ar-Ge ve Teknoloji Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Aziz Asrak, Otomotiv Sistemleri Tasarım Müdürü Engin Karaer, Hidrolik Sistemler Tasarım Müdürü Gökay Uymaz ve Tasarım Mühendislerinin tanıttığı sistemin, dünya genelinde kullanımı yaygınlaşan hassas tarım uygulamalarına yönelik olarak çiftçilerin tarlalarından en üst düzey verim elde etmesini sağlamak için geliştirildiği ifade edildi. Tarla ve araç testlerinde başarılı sonuçlar alınan sistemin Hattat markalı traktörlerin yeni serilerinde çiftçilere opsiyonlu olarak sunulmasının planlandığı belirtildi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10