Baz istasyonuna baca görünümü verildi

Tekirdağ Aydoğdu Mahallesi’nde 3 katlı bir apartmanın çatısında baca görünümü verilerek kurulan 2 baz istasyonuna mahalleliler tepki gösterdi.

Tekirdağ 12.12.2012 19:47:00 0
Baz istasyonuna baca görünümü verildi
KALDIRILMASINI İSTEDİLER
Kurulduktan kısa süre sonra fark ettikleri özel bir gsm şirketine ait baz istasyonuna tepki gösteren mahalleliler, önceki gün apartman önünde toplandı. Baz istasyonunun kansere yol açtığını öne süren mahalle sakinleri, baz istasyonunun kaldırılmasını istedi.
 

GİZLEMEK İÇİN KOYDULAR

Aydoğdu Mahallesi’nde yaşayan 64 yaşındaki Sedat Kurt, baz istasyonun kaldırılması için savcılığa şikayette bulunduğunu ifade etti. Baz istasyonlarının gizlemek için baca içerisine konulduğunu ifade eden Kurt, “Ama biz gece gündüz takipteydik. Söz konusu binaya ve baz istasyonlarına mahallemizde bulunan iki okulun uzaklığı yüz metredir. Komşum para alacak diye ölmek istemiyoruz. Ben zaten yaşlandım ama çocuklarımıza yazık değimli? Yetkililerden yardım bekliyoruz bunları buradan kaldırsınlar" diye konuştu.
 

SAĞLIKLI YAŞAMAK İSTİYORUZ

'sağlıklı yaşamak istiyoruz', 'şehir içinde baz istasyonu mu olur', 'çocuklarımıza sağlıklı yaşam', 'ölmek istemiyoruz' yazılı dövizler taşıyan mahalleliler, baz istasyonunu protesto ederek istasyonun kaldırılmasını istedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10