İnsanlar bize gelemiyorsa biz onlara gideriz

Çerkezköy Belediyesi’ne ziyarette bulunan Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Yıldırım, Çorlu’daki potansiyeli gördüklerini ve bu nedenle bir şube de orada açtıklarını

Çerkezköy 14.12.2012 20:46:00 0
İnsanlar bize gelemiyorsa biz onlara gideriz

 Çerkezköy Haber - Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Yıldırım dün saat 11.00’da Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin’i makamında ziyaret etti. 

 

ÇORLU ŞUBESİ’Nİ KURDUK

Tüm Çerkezköy Belediyesi çalışanları adına, Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin’e, ilçeye yapılan hizmet ve insanlara verilen destekten ötürü teşekkür eden Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Yıldırım, “Türk Metal Sendikası Çorlu Şubesi’nin kuruluş çalışmalarını tamamladık. 17 Aralık 2012 tarihi itibari ile faaliyete başlayacak” dedi.
 

LÜLEBURGAZ’A DA ŞUBE AÇMAK İSTİYORUZ

Türk Metal Sendikası Çorlu Şubesi’nin müteşebbis heyeti başkanlığına Baki Polat’ın getirildiğini söyleyen Yıldırım, “İnşallah birkaç ay içinde kongrelerini de yaparak yollarına devam edecekler” dedi. İlerleyen zamanlarda Lüleburgaz’da da şube açmak istediklerini belirten Süleyman Yıldırım, “İnsanlar bize gelemiyorsa biz insanların ayağına gideriz” ifadelerini kullandı.
 

İNANILMAZ BİR POTANSİYEL VAR

Yapılan incelemelerde Çorlu’da kendi iş kolları alanında inanılmaz bir potansiyel olduğunu gördüklerini söyleyen Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım, “Bu nedenle Çorlu Şubesi’nin açılması gerektiğine karar verdik. Böylece hem Çorlu’daki arkadaşlarımız Çerkezköy’e gelip gitmekten kurtulmuş olacak hem de buradaki arkadaşlarımıza daha rahat ve sağlıklı bir şekilde hizmet verilebilecek” dedi.
 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin de belediyenin gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında Süleyman Yıldırım’a bilgi verdi. Yol asfaltlama çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu söyleyen Habip Bilgin, bir yandan da ilçedeki elektrik hatlarının yol altına alındığını ifade etti. Türk Metal Sendikası Genel başkan Yardımcısı Süleyman Yıldırım’a Çerkezköy Belediyesi ziyaretinde, Türk-İş Tekirdağ Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ve Türk Metal Sendikası Çorlu Şube Başkanı Baki Polat eşlik etti. 
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10