Bakanlık, Çerkezköy hükümet konağını değerlendirmeye aldı

TBMM Genel Kurulu’nda İçişleri Bakanlığı’nın bütçe görüşmeleri sırasında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Çerkezköy ve Çorlu’da Hüküme

Çerkezköy 14.12.2012 20:46:00 0
Bakanlık, Çerkezköy hükümet konağını değerlendirmeye aldı
HÜKÜMET KONAĞI YAPILACAK MI?
İçişleri Bakanı İdris Naim şahin’e soran Belen “Ülke genelinde çok güzel hükûmet konakları yapıyorsunuz. Seçim bölgem Tekirdağ’ın, Çorlu ve Çerkezköy ilçelerindeki binalar çok eski ve nüfus artışından dolayı hizmette sıkıntılar çekiliyor. Önümüzdeki yılda yapılacak hükûmet konakları arasına bu ilçeleri de alacak mısınız? Ayrıca, Çorlu ilçesi emniyetinin personel sayısı yetmiyor, personel takviyesi yapacak mısınız? Gazilere, sıfır kilometre araç alımında uygulanan ÖTV ve KDV indiriminden şehit yakınlarını da faydalandırmayı düşünüyor musunuz?” dedi.
 

BİZ DE ARZU EDERİZ

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin de, Belen’in hükümet konakları talebini dikkate almak durumunda olduklarını ifade ederek “Bütün talepler gibi bunu da dikkate almak durumundayız ama söylenen hususun karşılığını teknik olarak inceletmek ve bütçe imkânlarıyla program çerçevesinde çözüm üretmeliyiz. Bu konuyu değerlendirmemiz bölümüne aldık” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10